Geen filteropties mogelijk

Stay@home

Wil je medewerkers ook eens verrassen met een cadeaupakket of met een origineel weggeef pakket? Geef dan een van de Stay@Home pakketten van AtmR Gifts. Wij hebben een uitgebreid assortiment met betaalbare kadopakketten voor allerlei geefmomenten.

Geen resultaten gevonden.

Een leuk geschenkpakket sturen naar collega’s? We werken thuis en hoeven niet tot nauwelijks naar school. AtmR Gifts beschikt over diverse leuke thema en geefpakketten. Wat dacht u van Stay@Home pakketten? Deze zijn het middel tegen verveling! Van spelletjespakketten tot borrelpakketten. Voor jong en oud iets om uit te kiezen en van te genieten! Allemaal leuk te combineren met een bedrukking en een persoonlijke boodschap in het pakket. Kijk voor al onze andere keuzepakketten en alle andere creatieve geschenken verder op onze site. Stel bij ons uw unieke en originele pakket samen en geef uw collega’s of wie dan ook toch een passend geschenk in deze bijzondere tijd. 

BEZORGING EN VERPAKKING

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44