Geen filteropties mogelijk

Originele gezellige spelletjes pakketten

Met een spel pakket geef je een gezellige en sfeervolle avond cadeau. Een spelpakket als geschenk geven is leuk, origineel, duurzaam en is daarom een blijvende herinnering en langdurig visitekaartje van uw bedrijf of organisatie.

Geen resultaten gevonden.

Kan ik spelpakketten als een geschenk versturen?

Jazeker, wij kunnen uw spelpakket als een geschenk versturen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie spelletjes, bordspelen, bingospellen, bingokaarten. Geef een spelpakket in combinatie met een bordspel of kaartspel en een hapje en een drankje gewoon een avondje heerlijk genieten. Een spelpakket geven is leuk, origineel, duurzaam en is daarom een blijvende herinnering en langdurig visitekaartje van de organisatie!

BEZORGING EN VERPAKKING

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44