Geen filteropties mogelijk

Oranje pakketten

Geef ook eens een leuk oranjepakket cadeau aan medewerkers of relaties!

Wij verzorgen graag ook voor u een leuk samengesteld oranjepakket, om iemand mee te verrassen! AtmR Gifts heeft een groot aantal verschillende pakketten samengesteld die je op kunt sturen naar je medewerkers.

Geen resultaten gevonden.

We hebben veel verschillende soorten oranje pakketten voor je klaarstaan. Borrel en oranje cadeaupakketten voor verschillende budgetten. U kunt ook zelf artikelen aangeven die u erbij wenst. Wat dacht u van een oranje blikje Pringles, tijgernootjes of een oranje Tony Chocolonely reep? Ook een emmertje met oranje popcorn is mogelijk of een emmertje met oranje suikerspin! We kunnen ook een uitgebreider borrelpakket cadeau maken, voorzien van meerdere alcoholische versnaperingen en versnaperingen zoals chips, nootjes en nog meer lekkers! Wilt u Uw relaties of medewerkers ook een oranje EK pakket opsturen? Bij AtmR gifts is dat geen gedoe, maar snel en eenvoudig voor u geregeld. Wij verpakken de pakketten zelf en kunnen hierdoor snel en flexibel schakelen. Schreeuw jij deze zomer het Nederlandse elftal met een leuk oranje zomerpakket naar de overwinning? Verras je collega's met oranje EK pakketten. Bestel direct of vraag een vrijblijvend voorstel! Voor ieder budget een oranje EK pakket. Inclusief persoonlijk kaartje met jouw tekst of huisstijl. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Stel uw unieke en originele pakket samen en verras uw collega's of wie dan ook. 

BEZORGING EN VERPAKKING

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44