Geen filteropties mogelijk

Onboardingspakket

Verwelkom uw nieuwe werknemers / collega’s ook met een leuk welkomstpakket!
Door uw nieuwe medewerker(s) te verrassen met een welkomstpakket scoort u direct punten. De eerste indruk die u als bedrijf maakt op nieuwe collega’s is goud waard. Succesvol onboarden draagt bij met onze AtmR Gifts welkom en onboardingpakketten!
Medewerker introductie pakketten
Nieuw talent vinden blijkt tegenwoordig een echte uitdaging. Om op te vallen als werkgever? Hier een paar goede tips!
 
Trek als werkgever ook de aandacht met een attentie
Steeds meer vacaturesites staan vol interessante functies waarmee bedrijven willen opvallen. Promotieartikelen kunnen echt het verschil maken en dragen bij aan het bevorderen van de zichtbaarheid van uw eigen organisatie. AtmR Gifts helpt u mee het verschil te maken.
Op onze website vind je leuke voorbeelden van introductiepakketten die u zelf kunt samenstellen. U kunt deze voorzien van uw logo en bedrijfsnaam en een pakkende slogan. Zie het als positieve aandacht en u valt op als organisatie. Een goed onboarding-programma helpt om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk te integreren. Een paar leuke en handige goodies zullen ervoor zorgen dat iemand zich sneller onderdeel voelt van uw team? Een fraai welkomstpakket is hier perfect voor! Het intropakket combineert ook veel nuttige informatie, denk hierbij aan belangrijke contactpersonen binnen uw organisatie, huisregels die van toepassing zijn en antwoorden op veelgestelde vragen. Ook een paar praktische kantoorartikelen en gadgets helpen. AtmR Gifts helpt u mee bij het maken van een perfect welkomstpakket.
 
Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden tot het samenstellen van onboardingpakketten, unieke welkomstpakketten, introductie pakketten voor nieuwe medewerkers themapakketten, maatwerkpakketten of overige themapakketten?
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44