Geen filteropties mogelijk

Introductiepakket

Introductiepakket voor nieuwe medewerkers en stagiaires

Wie vindt het nou niet leuk om een cadeautje te krijgen en zich welkom te voelen? Zorg als werkgever voor een leuke verrassing op de eerste werkdag of misschien al wel daarvoor! Een nieuwe collega zal zich super welkom voelen en blij verrast zijn door het warme welkomstpakket.

Medewerker introductie pakketten
Nieuw talent vinden blijkt tegenwoordig een echte uitdaging. Om op te vallen als werkgever? Hier een paar goede tips!
 
Trek als werkgever ook de aandacht met een attentie
Steeds meer vacaturesites staan vol interessante functies waarmee bedrijven willen opvallen. Promotieartikelen kunnen echt het verschil maken en dragen bij aan het bevorderen van de zichtbaarheid van uw eigen organisatie. AtmR Gifts helpt u mee het verschil te maken.
Op onze website vind je leuke voorbeelden van introductiepakketten die u zelf kunt samenstellen. U kunt deze voorzien van uw logo en bedrijfsnaam en een pakkende slogan. Zie het als positieve aandacht en u valt op als organisatie. Een goed onboarding-programma helpt om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk te integreren. Een paar leuke en handige goodies zullen ervoor zorgen dat iemand zich sneller onderdeel voelt van uw team? Een fraai welkomstpakket is hier perfect voor! Het intropakket combineert ook veel nuttige informatie, denk hierbij aan belangrijke contactpersonen binnen uw organisatie, huisregels die van toepassing zijn en antwoorden op veelgestelde vragen. Ook een paar praktische kantoorartikelen en gadgets helpen. AtmR Gifts helpt u mee bij het maken van een perfect welkomstpakket.
 
Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden tot het samenstellen van onboardingpakketten, unieke welkomstpakketten, introductie pakketten voor nieuwe medewerkers themapakketten, maatwerkpakketten of overige themapakketten?
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44