Geen filteropties mogelijk

Countdown Box

De Countdown Box leuk om te geven en leuk om te krijgen! De countdownbox is een uniek cadeauconcept met diverse mooie cadeautjes. Vanaf 24 december opent de ontvanger elke dag een vakje van de box.

Zo zijn er tot en met 31 december acht cadeaumomentjes die de ontvanger op een bijzonder manier verrassen. De Countdown Box geef je bijvoorbeeld cadeau aan je collega’s, medewerkers, relaties of aan iemand die wel een extraatje verdient. Je hebt altijd de mogelijkheid om een persoonlijke kaart of boodschap toe te voegen aan het cadeaumoment op 24 december. Zo maak je er een persoonlijk cadeau van! Wilt u meer informatie over de countdownboxen en over de mogelijkheden of wilt u een countdown box bestellen? Wij zijn de importeur en producent van deze boxen dus u bent bij ons bij de bron.

Wij kunnen ook een presentatie maken met alle mogelijkheden voor de countdown geschenkboxen. Kortom een super leuk en origineel cadeau concept. Geef eens een andere variant op de bestaande klassieke advent kalender. Een box die aftelt tot nieuwjaar! het leukste kerstpakket om te geven. Wilt u de box direct aan een collega sturen? Ook dit is geen enkel probleem. Wij kunnen de geefboxen of de advent boxen, countdownboxen voor u verzenden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44