Prijs

t/m

Theepakketten

Opzoek naar een uniek pakket voor een gezellige middag of avond? Bij AtmR Gifts hebben wij voor u, uw relaties en medewerkers originele theepakketten samengesteld. Geef het theepakket als een bedankje of waardering.

Onze originele theepakketten bevatten de beste kwaliteit thee. U krijgt geen standaard theezakjes, maar een Tea Brewer vol met kruiden en fruit voor een verassende smaak. Met onze theepakketten kunnen uw medewerkers en relaties lekker tot rust komen. Onze pakketten met luxe uitstraling zitten niet alleen vol met thee maar ook met iets lekkers, zoals chocolade of honing voor in uw thee. Enkele thee geschenkpakketten bevatten ook een drinkfles of beker. Wij hebben theepakketten die door de brievenbus kunnen zodat uw medewerkers en relaties snel kunnen genieten.  Ook zijn de pakketten erg geschikt voor een high tea. Of u nou een groot of klein pakket zoekt, bij AtmR Gifts bent u bij het juiste adres. 

Bezorging en verpakking

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44