Prijs

t/m

KleurBadjassen met logo

Een badjas is een comfortabel kledingstuk dat na het douchen, baden of zwemmen over de pyjama of kleding wordt gedragen. Het bedrukken van badjassen is een geweldige manier om je merk te promoten of om een persoonlijk cadeau te geven. Bestel uw gewenste badjas bij AtmR Gifts!

Badjassen

Een badjas is een comfortabel kledingstuk dat na het douchen, baden of zwemmen over de pyjama of kleding wordt gedragen. Het is meestal gemaakt van zacht en absorberend materiaal zoals katoen of microvezel en is ontworpen om het lichaam warm en droog te houden terwijl het vocht opneemt. Badjassen zijn er in verschillende stijlen, maten en diktes. De meest voorkomende stijlen zijn de kamerjas, die sluit met een riem en vaak een capuchon heeft, en de kimono-stijl, die open valt aan de voorkant en een stijlvolle uitstraling heeft. Er zijn ook badjassen met knopen of ritsen en sommige badjassen zijn voorzien van zakken. 

Badjassen met bedrukking

Het is mogelijk om badjassen te laten bedrukken met een ontwerp of logo. Bedrukte badjassen zijn een geweldige manier om je merk of bedrijf te promoten, of om een persoonlijk cadeau te geven aan vrienden en familie. Het laten bedrukken van badjassen kan een geweldige manier zijn om je merk of bedrijf te promoten, of om een persoonlijk cadeau te geven aan vrienden en familie. Het is belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen die goede kwaliteit levert en die ook kan adviseren over het ontwerp en de druktechniek die het beste bij jouw behoeften past.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20