Prijs

t/m

Kleur
Shoppers met logo

Op zoek naar een handige tas om te schenken aan uw relaties of medewerkers? Bij AtmR Gifts hebben wij de shoppers voor u. Laat de shopper bedrukken met het logo of slogan van uw bedrijf. De tassen zullen zeker mee genomen worden naar de supermarkt. Zo wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht bij het grote publiek.

Shoppers met opdruk 
 
Iedereen moet boodschappen doen of naar de winkel gaan en heeft daarvoor vaak een tas nodig. Het voordeel van een shopper is dat het een tas is die zeker veel hergebruikt gaat worden. Hierdoor is het vooral een duurzame optie. Laat de shoppers bedrukken met het logo, naam, slogan of als reclameboodschap van uw bedrijf. De dagelijkse boodschappen verdwijnen voortaan in uw tas met bedrukking. 
 
Soorten shoppers 
 
Shoppers zijn er in veel soorten. Wij hebben onder anderen opvouwbare tassen en rugzakken. Ook hebben wij leuke opvouwbare tassen met dieren voor kinderen. De shoppers zijn er in meerdere formaten en vormen. Alle tassen zijn beschikbaar in een aantal mooie kleuren of printen. Naast de normale opvouwbare shoppers, hebben wij ook tassen gemaakt van gerecyclede materialen. Hiermee laat u met uw bedrijf een duurzame indruk achter bij uw relaties en klanten. De shoppers zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor uw naamsbekendheid. Men hoeft door de herbruikbare shopper niet elke dag een nieuwe plastic tas te kopen in de winkel.
 
Bedrukte shoppers schenken 
 
Door het schenken van bedrukte shoppers geeft u uw relaties dus niet alleen een praktisch hulpmiddel voor tijdens het winkelen, maar ook een zeer duurzaam en milieubewust geschenk. Op een beurs of evenement komen shoppers goed van pas. Met een bedrukte tas staan mensen klaar om uw geschenken en brochures in ontvangst te nemen. Ook kunt u goodiebags samenstellen voor de beursbezoekers. Doe de producten in de bedrukte shoppers en laat de ontvangers uw bedrijf promoten door rond te lopen met de tas waar uw logo op staat. Bedrukt met uw logo of boodschap is de tas een ideale vorm van reclame maken. Een shopper komt bij iedereen wel van pas dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat de tas niet gebruikt gaat worden. Naast de shoppers hebben wij bij AtmR Gifts ook genoeg andere tassen en koffers waar u een logo op kunt laten zetten. Bekijk onze katoenen tassen, jute tassen, non woven tassen, canvas tassen of R-PET tassen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20