Prijs

t/m

Kleur
Jute tassen met logo

Op zoek naar een duurzame manier om reclame te maken voor uw onderneming? Bij AtmR Gifts hebben wij de jute tassen voor u. Laat de jute tas bedrukken met het logo van uw bedrijf en promoot uw naam. Een stevige tas die de spullen die u nodig heeft, kan dragen.

Jute tas 

Bedrukte jute tassen zijn het ideale relatiegeschenk voor uw klanten en relaties. De tassen zullen erg vaak hergebruikt worden. Jute tassen zijn stevig, duurzaam en hebben ook nog eens een mooie, natuurlijke uitstraling. 
 
Assortiment jute tassen 
 
Wij hebben jute tassen in verschillende soorten en formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klein jute cadeautasje of een big shopper gemaakt van jute. Wij beschikken ook over middelgrote jute tassen en andere varianten. De jute tassen hebben normaal een beige/licht bruine kleur. Bij ons kunt u de jute tassen ook in een andere vrolijk kleur krijgen. Laat de jute tas bedrukken met het logo, naam, slogan of als reclameboodschap van uw bedrijf. 
 
Materiaal 
 
Het materiaal van de jute tassen zijn vooral bekend van de zakken die gebruikt worden tijdens Sinterklaas. Jute is een stevig materiaal en zal niet zomaar kapotgaan. Hierdoor is het erg duurzaam en kan het voor een langdurige periode worden ingezet. Uw relaties en klanten hoeven geen tassen meer te kopen in de supermarkt of winkels die na een keer gebruiken weer weg worden gegooid. De bedrukte jute tassen zorgen ervoor dat uw bedrijf een duurzame uitstraling krijgt. Het gebruik van jute wordt steeds populairder en u ziet vast steeds meer mensen met een jute tas rondlopen. 
 
Jute tas als relatiegeschenk 
 
Het is voor uw bedrijf erg interessant om jute tassen te bedrukken met een bedrijfslogo. Door de bedrukte jute tassen kunt u de aandacht trekken en reclame maken voor uw bedrijf. Want als u uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens op de jute tassen laat bedrukken is dit een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Een jute tas is ook erg geschikt als weggever voor op een beurs en om uit te delen aan de beursbezoekers. Een bedrukte jute tas als boodschappentas is altijd handig en nodig, dus je geeft een heel nuttig geschenk aan uw relaties, medewerkers en klanten. 
Bekijk ook onze non wovencanvas of katoenen tassen.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20