Prijs

t/m

Kleur
Anti diefstal tassen

Anti Diefstal rugzak met logo bestellen bij AtmR Gifts? De XD design anti diefstal rugzakken zijn de ideale rugtassen voor een dagje weg! Ook kun je ze gebruiken voor je dagelijkse reis naar kantoor of werkplek. De innovatieve anti diefstaltas is voorzien van verborgen ritsen en snijvaste materialen. Door deze materialen en verborgen ritsen is de bobby anti diefstal rugtas een zekerheid! Wij beschikken over meerdere uitvoeringen en merken antidiefstal tassen en trolley’s. Maak het door het slimme ontwerp van de diefstaltas zakkenrollers moeilijk. AtmR Gifts heeft een breed assortiment anti diefstal rugzakken en antidiefstal rugtassen voor zowel dames als heren.

Rugtas met verborgen vakken, jouw ideale anti diefstal rugzak?

Omdat de tas voorzien is van verbogen vakken, ritsen en sluitingen wordt het voor zakkenrollers moeilijker om toegang tot je spullen te krijgen. De anti-diefstal rugtas geeft je extra veiligheid voor al je spullen. Rugtassen zijn super handig dus haal jouw anti diefstal rugzak vandaag nog in huis! De modellen zien er qua XD design super handig en mooi uit. De rugtassen zijn uit voorraad leverbaar. Ook onbedrukt kun je bij ons de anti diefstal tassen bestellen. Er is genoeg keuze, in kleuren en formaten anti diefstaltassen. We hebben zowel grote als kleine antidiefstaltassen. Bescherm je dierbare en kostbare spullen met deze Award Winnende rugzak. Deze trendy anti diefstaltassen zijn zeer gewild. Zorg ook voor de veiligheid van uw medewerkers en relaties en geef deze hoogwaardige, duurzame rugtas cadeau. De trend van de laatste jaren is om een anti diefstal rugzak met opdruk cadeau te geven. De tassen zijn cut-proof!

Overige tassen en verschillende materialen

AtmR Gifts beschikt over nog meer tassen en verschillende soorten kwaliteit. Of het nu gaat om een premiumrugzak bedrukken of een katoenen rugtas bedrukken of eentje van polyester of gemaakt van canvas materiaal. AtmR Gifts weet hoe deze verschillende materialen het beste te bedrukken zijn. Ook de bekende schooltassen met de touwtjes die je kunt aansnoeren hebben wij in ons assortiment. Ook rugtassen in Neon kleur of met reflecterende banden en striping hebben wij in de collectie. Dus kom van eenvoudige katoenen promobag tas met touwtjes tot een luxe anti diefstal rugzak met verschillende vakken of laptoptas bij AtmR Gifts en ontdek de mogelijkheden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44