KleurNon Woven tassen

Non woven tassen zijn sterk, licht en comfortabel en daardoor ideaal voor beurzen en als promotieartikel voor klanten. Ze zijn gemaakt van kunstvezels van polypropyleen en zijn zacht en grover dan katoen. Non-woven tassen zijn budgetvriendelijk en milieuvriendelijk. Bestel gemakkelijk en snel uw tassen bij AtmR Gifts.

Non woven tas als relatiegeschenk
 
Als u op zoek bent naar een opvallend en uniek relatiegeschenk, dan is het bedrukken van non woven tassen een uitstekende optie. Deze tassen zijn niet alleen sterk en licht, maar ook comfortabel in gebruik en dus geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld een beurs. Bovendien kunt u ze bedrukken met uw logo of andere afbeelding, waardoor ze nog meer opvallen en uw boodschap extra onder de aandacht brengen. Bij ons kunt u non woven tassen bestellen in een kleine oplage tegen een betaalbare prijs. Wacht dus niet langer en verzeker uzelf van de beste promotieartikelen!
 
Assortiment tassen 
 
Non-woven draagtassen zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie, aangezien ze gemaakt zijn van recyclebaar polypropyleen. Dit materiaal wordt samengesteld uit kunststof vezels die samengeperst worden in een rasterstructuur en voelt zacht aan. Hoewel non-woven tassen een populaire keuze zijn, zijn er andere duurzame opties beschikbaar, zoals katoenen tassen, jute tassen en shoppers.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20