Prijs

t/m

KleurT-shirts met logo

Wilt u een T-shirt laten bedrukken met uw logo, naam of tekst? Bij AtmR Gifts bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan T-shirts voor mannen, vrouwen en kinderen. Kies uw favoriete kleur en personaliseer de shirts naar uw smaak voor een beurs of evenement.

T-shirts laten bedrukken

Een t-shirt is het ideale kledingstuk voor elke gelegenheid. Bij AtmR Gifts laat u gemakkelijk uw logo, naam, tekst of slogan op het shirt drukken. In ons uitgebreide assortiment zult u t-shirts vinden in veel verschillende kleuren en modellen voor heren, dames en kinderen. U hebt de keuze uit de basic kleuren, maar ook uit de vrolijke kleuren, zoals blauw, rood en groen.

De t-shirts zijn zeer geschikt om te dienen als promotiemateriaal voor uw bedrijf en ze zitten erg comfortabel. Ook zullen uw medewerkers er mooi en verzorgd bijlopen tijdens hun werk of bij een evenement. Ook kunt u t-shirts laten bedrukken voor een sportevenement, festival of een speciale feestdag met bijvoorbeeld het logo en de datum van de gebeurtenis erop. Zo kunnen de mensen die aanwezig waren een herinnering mee naar huis nemen. Vaak zijn er ook bedrijven die een sportteam willen sponseren. Zij laten het logo van hun bedrijf op de shirts drukken om meer bekendheid te creëren. Wij bedrukken niet alleen t-shirts, maar ook polo’s, sweaters, hoodies en vesten. Neem een kijkje en kies het geschikte kledingstuk voor u.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20