Kleur


Sweaters met logo

Bent u opzoek naar een warme trui met of zonder capuchon? AtmR Gifts heeft een breed assortiment sweaters in veel verschillende kleuren en modellen beschikbaar. Laat uw truien bedrukken of borduren met de naam, logo of slogan van uw bedrijf voor uw relaties en medewerkers.

Sweaters 

Bij AtmR Gifts heeft u de keuze uit veel verschillende truien. Wij hebben truien met capuchon en een buidelzak, maar wij hebben ook truien zonder capuchon. Ook heeft u de keuze uit verschillende modellen. Wij hebben losse truien, maar wij hebben ook aangesloten truien. U kunt kiezen uit een trui met een ronde hals, v-hals of een hals met een halve rits. Daarnaast hebben wij ook sweaters van een dikke en dunne stof.

Sweaters laten bedrukken

Personaliseer de sweater met uw logo en kies uw favoriete kleur, stof en details. Onze truien zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze casual truien zijn leuk voor uw medewerkers om te dragen tijdens het werk, maar kunnen ook worden gedragen tijdens een evenement waar u uw naam wilt duidelijk maken aan een breed publiek.

Het is een handig promotioneel kledingstuk om een boodschap over te brengen. De sweaters zijn een geschikt bedrijfskledingstuk voor uw medewerkers die veel in een koude ruimte werken. De dikke truien zullen uw medewerkers warm houden. Ook zullen uw medewerkers allemaal herkenbaar zijn omdat ze dezelfde sweater dragen. Naast sweaters heeft AtmR Gifts ook t-shirts, polo’s en hoodies waar u een logo op kunt laten drukken of borduren. Neem snel een kijkje en beslis welk kledingstuk het beste is voor u en uw medewerkers.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20