Prijs

t/m

Kleur
Strandspellen met uw logo

Bent u op zoek naar een zomergeschenk dat past bij u en uw bedrijf? Bij AtmR Gifts bieden wij een uitgebreid assortiment strandactiviteiten. Laat onze frisbees, tennissets of balspellen bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Onze bedrukte strandactiviteiten zijn ideaal als geschenk voor uw collega's en relaties.

Ons assortiment strandspellen

Strandactiviteiten bieden een fantastische manier om plezier te hebben en te ontspannen in de zon. Of u nu geniet van een potje beachvolleybal, frisbee speelt met vrienden of graag gaat tennissen, er is voor iedereen iets leuks te beleven. Strandactiveiten zorgen voor plezier, lichaamsbeweging en voor goede herinneringen. Met de juiste strandaccessoires en spelletjes wordt een dag op het strand een heerlijke en actieve ervaring voor alle leeftijden. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die strandactiviteiten bieden en geniet van een zomerse stranddag.
 

Strandspellen personaliseren met uw bedrukking

Strandartikelen zijn een goed idee als relatiegeschenk, vooral in de zomermaanden wanneer mensen op zoek zijn naar verkoeling en vermaak op het strand. Door gepersonaliseerde strandspellen te geven als relatiegeschenk toont u uw waardering aan uw klanten, relaties en medewerkers, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijfsnaam laat zien. Laat uw frisbees, tennissets en balspellen bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap of uniek ontwerp. Onze bedrukkingstechieken zorgen ervoor dat de opdruk met kwaliteit bedrukt wordt.
 

Bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vindt u niet alleen unieke geschenken die aansluiten bij u en uw bedrijf, maar ook zorgeloze bezorging van uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat uw geschenken zorgeloos en op tijd bezorgd worden. Met onze flexibele bezorgservice kunnen wij bezorgen door heel Nederland, en diverse Europese landen. Ook kunnen wij uw bestelling op meerdere adressen leveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. Ons team maakt voor elke levering een passend voorstel.
 
Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij de wensen en behoeften van u en uw bedrijf, wij helpen u graag verder!
 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20