Prijs

t/m

Kleur
Strandartikelen op maat

Geniet van een perfecte stranddag met onze strandartikelen, waarmee u kunt ontspannen en van de zon kunt genieten. Personaliseer uw strandartikelen met uw logo of boodschap en verras uw collega's en relaties. Bij AtmR Gifts vindt u alles voor een geslaagde stranddag!

Ons assortiment strandartikelen

Strandartikelen zijn onmisbaar als u een dagje naar het strand gaat. Ons assortiment omvat verschillende items zoals parasols, strandstoelen en opblaasbare accessoires, die samen zorgen voor comfort, bescherming tegen de zon en plezier in het water. Of u nu wilt ontspannen in de schaduw van de parasol, comfortabel wilt zitten of plezier wilt hebben, deze artikelen maken uw stranddag compleet.
 

Personaliseer strandartikelen bij AtmR Gifts

Personaliseer uw strandartikelen voor een persoonlijk tintje. Door uw logo of persoonlijke boodschap toe te voegen aan deze producten, kunt u uw bedrijf op een leuke manier promoten met een op maat gemaakt geschenk. Het personaliseren van strandartikelen maakt ze ook geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten, medewerkers of relaties. Zo laat u zien dat u hun waardeert en tegelijkertijd uw merknaam op laat vallen. 
 

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts zorgen wij voor een betrouwbare en zorgeloze bezorging van uw strandartikelen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig en op tijd worden afgeleverd, waar u ook bent. Door onze flexibele bezorgservice kunnen wij door heel Nederland bezorgen, maar ook in diverse Europese landen. Ook bieden wij de optie om uw bestelling op meerdere locaties te laten afleveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. 

Heeft u vragen over onze producten, bedrukkingsmogelijkheden of heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf? Dan helpen wij u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20