Kleur

Sport caps met logo

Een sportcap laten bedrukken of borduren met uw logo? Voor AtmR Gifts is dit geen probleem. Wij hebben sport petten in verschillende kleuren en modellen. Personaliseer uw pet en maak er een origineel en sportief geschenk van.

Sportcap

 

Een sportcap is ideaal voor uw relaties en medewerkers die van sporten houden. De sportpetten zijn gemaakt van ventilerend materiaal, zodat het hoofd lekker koel blijft tijdens het sporten. Onze sportpetten zijn gemakkelijk te verstellen met de handige sluiting. Zo weet u zeker dat iedereen de sportcap zal passen. Een voordeel van de sportpet is dat ze erg licht van gewicht zijn. Een sportcap is ideaal voor sporten in de buitenlucht, zoals tennissen, wielrennen of voorop de golfbaan. Naast dat de pet u hoofd koel houdt, beschermt de pet u ook tegen de felle zon en regen. De sportcap zal ook snel weer opdrogen.

 

Sportcaps bedrukken

 

Een sportcap met het logo van bedrijf erop is een leuke weggever voor uw relaties en medewerkers of voorop een beurs. U kunt uw logo op de pet laten drukken, maar u kunt ook voor een luxere uitstraling gaan en uw logo laten borduren op de voorkant van de cap. De sportvereniging van uw medewerkers en relaties zullen uw logo veel voorbij zien komen. Dit geschenk zal u ook veel naamsbekendheid opleveren. Is een sportcap toch niet helemaal wat u zoekt? Bij AtmR Gifts zijn er genoeg mogelijkheden beschikbaar voor u om een mooi gepersonaliseerd artikel te schenken. Kijk eens naar onze sportshirts of drinkflessen met logo.

 

 

 

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20