Prijs

t/m

Kleur
Spiegels met logo

Een spiegel is een belangrijk hulpmiddel voor persoonlijke verzorging en decoratie. Een bedrukte spiegel is een effectieve manier om jouw merk te promoten en je klanten en relaties te laten zien dat je om hun welzijn en hygiëne geeft. Bestel uw gewenste spiegel bij AtmR Gifts!

Spiegels

Spiegels zijn al eeuwenlang een belangrijk hulpmiddel voor persoonlijke verzorging en decoratie. Naast het functionele gebruik voor het bekijken van uzelf en het verzorgen van uw uiterlijk, kunnen spiegels ook worden gebruikt als decoratieve elementen in huis of op kantoor. Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en stijlen. Van kleine handspiegels tot grote wandspiegels en van klassiek tot modern, er is voor iedereen wel een spiegel te vinden die past bij zijn of haar smaak en behoeften.

Spiegels met logo

Een spiegel bedrukken met bijvoorbeeld een logo, tekst of afbeelding is een uitstekende manier om uw bedrijf of merk te promoten. Bedrukte spiegels kunnen worden gebruikt als relatiegeschenk, promotioneel product of als onderdeel van een merchandise-lijn. Bedrukte spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van kleine handspiegels tot grote wandspiegels. U kunt kiezen voor een subtiel logo of een gedurfde afbeelding om de aandacht te trekken. Afhankelijk van het doel van de spiegel en uw persoonlijke voorkeur, kunt u kiezen voor verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk, digitaal printen of gravure.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20