KleurSnapbacks met logo

Op zoek naar een snapback met logo? Bij AtmR Gifts kunt u het logo van uw bedrijf op een snapback laten drukken of borduren. De petten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Een uniek geschenk dat zeer gewaardeerd zal worden door uw relaties of medewerkers.

Snapbacks

 

Snapbacks zijn erg populaire en trendy petten. Snapback petten worden gekenmerkt door hun klep en het verstelbare bandje aan de achterkant. Wij kunnen u de keuze bieden tussen een verstelbaar bandje met een gesp of van klittenband. Het voordeel van een verstelbaar bandje is dat de pasvorm daardoor altijd goed zal zijn. U hoeft u dus geen zorgen te maken over de juiste maat. De snapback is daarom zeer geschikt als weggever op een beurs, aangezien niet iedereen dezelfde maat heeft. Een pet met het logo van uw bedrijf is een perfect manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

 

Snapbacks met bedrukking

 

Het is ook mogelijk om een slogan of boodschap op de pet te laten drukken of borduren. Uw boodschap zal snel worden verspreid door de mensen op de beurs. Wij hebben snapbacks in verschillende kleuren zoals zwart, blauw en groen. Kies uw favoriete kleur of die kleur die past bij uw huisstijl en logo. Is een snapback toch niet wat u zoekt? Wij hebben genoeg andere leuke promotie artikelen waar u uw logo op kunt laten drukken. Bekijk onze hoeden, kleding en fleece mutsen.

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20