Prijs

t/m

Kleur


Smartwatch-Fitbit met logo

Op zoek naar een smartwatch met geavanceerde functies? Onze smartwatches tonen niet alleen de tijd en datum, maar bieden ook diverse tracking mogelijkheden. Ideaal als geschenk voor uw relaties en medewerkers.

Smartwatches bij AtmR Gifts

Een smartwatch is een horloge dat via bluetooth communiceert met uw smartphone. Naast de tijdsfunctie kunt u met een smartwatch ook apps bekijken, telefoongesprekken beantwoorden, e-mails en berichten lezen, muziek luisteren en uw sportprestaties bijhouden. De meeste modellen hebben een vierkant of rond touchscreen-display. Een smartwatch is de perfecte gadget voor sporters.

Gepersonaliseerd geschenk

Bij AtmR Gifts bieden we een breed assortiment smartwatches aan in verschillende kleuren. Laat de smartwatch-Fitbit personaliseren met het logo, naam of slogan van uw bedrijf voor een modern relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde smartwatch is een veelzijdig promotiemiddel dat dagelijks zichtbaar is. De smartwatches zijn er in verschillende kleuren zo kunt u er eentje kiezen die het beste bij uw huisstijl past.

Betrouwbare bezorgen met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is een zorgeloze bezorging van onze producten erg belangrijk. Wij begrijpen dat elke bestelling uniek is en daarom bieden wij een flexibele bezorgopties aan, die aan uw behoeften voldoen. Onze bezorgservice omvat niet alleen leveringen naar één centraal adres, maar wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling op meerdere locaties af te leveren. Zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. Bij AtmR Gifts doen wij ons best dat de geschenken onbeschadigd en op tijd aankomen.

Als u nog vragen heeft over producten, bedrukkingsmogelijkheden of bij het zoeken van een geschenk dat aansluit bij uw bedrijf of organisatie, dan helpen wij u graag!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20