Prijs

t/m

Kleur


Slabbetjes & Rompers met logo

Ontdek onze collectie slabbetjes en rompers bij AtmR Gifts, gemaakt van hoogwaardige materialen voor ultiem comfort. Personaliseer uw geschenken met ons maatwerk en laat uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap drukken op uw geschenken voor een unieke uitstraling. Laat ons u helpen met het creëren van een geschenk die perfect bij u, uw medewerkers en relaties past. 

Slabbetjes & rompers bij AtmR Gifts

Ontdek de slabbetjes en rompers bij AtmR Gifts. Ons assortiment biedt slabbetjes en rompers gemaakt van hoogwaardige en zachte materialen. Zowel slabbetjes als rompers zijn niet alleen praktisch, maar ze kunnen ook stijlvol zijn, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik of als geschenk bij speciale gelegenheden. Slabbetjes zijn meestal gemaakt van zachte stoffen zoals katoen of badstof, en hebben vaak een waterdichte laag aan de achterkant om te voorkomen dat voedsel en vloeistoffen doorlekken. Sommige slabbetjes hebben ook een opvangzakje aan de voorkant om gemorst voedsel en vloeistoffen op te vangen. Rompers zijn meestal gemaakt van zachte en rekbare stoffen zoals katoen of jersey en hebben vaak lange of korte mouwen. 

Ontdek ons maatwerk

Bij AtmR Gifts vinden wij maatwerk erg belangrijk. Met onze maatwerkopties kunt u uw bedrijf promoten door uw bedrijfslogo of persoonlijk boodschap te laten bedrukken op uw geschenken, zo kunt u een onderscheidend cadeau geven aan uw medewerkers en relaties. Dit maakt het niet alleen een mooi en leuk geschenk, maar ook een effectief promotiemiddel. Er zijn veel verschillende opties als het aankomt tot de bedrukkingsmogelijkheden, zo kunt u kiezen welke kleur u wilt, wat voor een ontwerp of welke boodschap u wilt laten drukken. Wij kunnen u hiermee helpen, zo zorgen wij ervoor dat uw voorkeuren en wensen zo goed als mogelijk gerealiseerd worden. 

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Wij kunnen uw geschenken bezorgen met onze bezorgingsservice. Van het personaliseren van uw geschenken tot aan het leveren, wij verzorgen het hele proces. Het bezorgen is mogelijk op meerdere locaties en ook in verschillende landen in Europa, wij kunnen u altijd een passend voorstel maken. Laat ons u ontzorgen met onze zorgeloze bezorging en laat uw klanten en medewerkers genieten van uw gepersonaliseerde pakketten. Als u vragen heeft of advies nodig heeft bij het vinden van het passend geschenk voor u, staan wij altijd klaar om u te assisteren.

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20