Prijs

t/m

Kleur
Slabbertjes & Rompers met logo

Slabbetjes en rompers kunnen bedrukt worden met een persoonlijk ontwerp om ze uniek te maken. U kunt uw bedrijfslogo toevoegen aan de opdruk om uw merk te promoten. Bestel uw favoriete slabbertje of romper bij AtmR GIfts!

Slabbertjes & Rompers

Slabbetjes en rompers zijn twee veelgebruikte kledingstukken voor baby's en jonge kinderen. Slabbetjes zijn meestal gemaakt van zachte stoffen zoals katoen of badstof, en hebben vaak een waterdichte laag aan de achterkant om te voorkomen dat voedsel en vloeistoffen doorlekken. Sommige slabbetjes hebben ook een opvangzakje aan de voorkant om gemorste voedsel en vloeistoffen op te vangen. Rompers zijn meestal gemaakt van zachte en rekbare stoffen zoals katoen of jersey en hebben vaak lange of korte mouwen. Ze zijn ontworpen om het verschonen van een baby te vergemakkelijken en maken het gemakkelijker om de baby warm te houden, omdat ze voorkomen dat de baby bloot komt te liggen. Zowel slabbetjes als rompers zijn essentiële kledingstukken voor baby's en jonge kinderen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook stijlvol en schattig zijn. Het is belangrijk om slabbetjes en rompers regelmatig te wassen om ze schoon en hygiënisch te houden.

Slabbertjes & Rompers bedrukken

Slabbetjes en rompers kunnen bedrukt worden om ze een persoonlijk tintje te geven of om ze te gebruiken als cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower of kraambezoek. Slabbetjes en rompers met opdruk kunnen ook dienen als leuke relatiegeschenken voor bedrijven die gericht zijn op baby- en kinderproducten, zoals kinderopvangcentra, babywinkels en kraamklinieken. Door slabbetjes en rompers als relatiegeschenk te gebruiken, kunt u uw merk promoten en uw klanten en medewerkers een nuttig en leuk cadeau geven.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20