Prijs

t/m

Kleur
Sjaals met logo

Op zoek naar een relatiegeschenk die uw relaties en medewerkers warm houdt? AtmR Gifts heeft mooie sjaals voor u. Laat het logo van uw bedrijf op een van onze sjaals drukken of borduren. Een sjaal met logo is een warm geschenk voor in de winter.

Sjaals

De bedrukte sjaals zullen uw relaties en medewerkers warm houden tijdens de koude winterdagen. Wij hebben veel verschillende soorten sjaals in ons assortiment. Denk aan korte, lange, gebreide, dunne en dikke sjalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen. Wij hebben onder anderen sjaals van gerecyclede materialen, fleece, viscose en katoen. De sjaals zijn ook verkrijgbaar in veel kleuren. Met onze sjaals van gerecyclede materialen, geeft u een duurzaam en milieubewust geschenk. Uw bedrijf zal een positieve indruk achterlaten bij de ontvanger.

Sjaals met logo

Een relatiegeschenk sjaal zal vaak gedragen worden, waardoor uw logo of naam vaak in beeld komt. Er wordt reclame voor u gemaakt en uw naamsbekendheid zal snel groeien. Een sjaal met bedrukking is niet alleen leuk om te geven aan uw relaties, maar ook aan uw medewerkers. Een sjaal met logo zal een aanvulling zijn op de collectie bedrijfskleding. Uw medewerkers zullen het niet snel koud krijgen en uw klanten kunnen uw medewerkers en bedrijf snel herkennen aan het logo op de sjaal. Ook kan een gepersonaliseerde sjaal worden ingezet als promotie artikel voor op een beurs of evenement. Deel ze uit aan de beursbezoekers. Een sjaal kan gedragen worden door elke doelgroep. Het is een breed inzetbaar geschenk voor jong en oud. Naast sjaals kunt u ook een muts, beanie of handschoenen met logo weggeven.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44