KleurSinterklaaspakketten

Ook voor originele en unieke Sinterklaaspakketten en Chocoladeletters heeft AtmR Gifts een groot aanbod. Wil je met Sinterklaas je medewerkers en relaties verrassen? Dan hebben we de meeste complete en unieke Sintpakketten en Sintgeschenken.

Sinterklaaspakketten bestellen

Voor het bestellen van een Sinterklaaspakket of snoepgoed voor je medewerkers en relaties ben je bij AtmR Gifts op de juiste plek. Wij hebben een uitgebreid en luxe assortiment aan Sinterklaaspakketten. In onze pakketten zitten verschillende lekkernijen en snoepgoed die met Sinterklaas te maken hebben. Denk daarbij dus aan speculaaspoppen, chocoladeletters, chocolademuntjes en natuurlijk strooigoed!

Ook bij onze Sintpakketten heb je de mogelijkheid om je geschenkjes te personaliseren. Dit kan je doen doormiddel van een kaartje met een leuke tekst en/of je logo op het kaartje. Hierdoor wordt het pakket een stuk persoonlijker en maakt het daardoor net wat leuker voor de ontvanger! Zit je gewenste pakket er niet bij of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

E: info@atmrgifts.nl  of T: + 31 (0) 481 36 65 44