Materiaal


SeatZac met uw logo bedrukking

Ontdek de veelzijdige SeatZac, perfect voor zomerdagen op het strand of in de tuin. Laat de SeatZac bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap voor een uniek relatiegeschenk. Bekijk ons assortiment zomergeschenken en laat uw medewerkers en klanten stralen met gepersonaliseerde geschenken. 

SeatZac bij AtmR Gifts

Bent u op zoek naar een zomergeschenk of een relatiegeschenk? De SeatZac is een veelzijdige en trendy zitzak die ideaal is voor zomerdagen op het strand of in de tuin. Deze opblaasbare chill bag is lichtgewicht en makkelijk mee te nemen, door het unieke zelfopblaasbare ontwerp is het gebruik eenvoudig en snel. Het biedt een comfortabele zitplek waar u ook wilt, zonder dat u het hoeft op te blazen. 

SeatZac op maat

Laat uw SeatZac personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam om een uniek relatiegeschenk of promotiemiddel te creëren. Bedrukking met uw logo of persoonlijke boodschap zorgt voor maximale zichtbaarheid tijdens het gebruik op het strand of in de tuin. Het is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten, maar ook een leuk geschenk om uw medewerkers en relaties mee te verrassen. 

Ons assortiment zomergeschenken

Naast de SeatZac bieden wij een breed scala aan andere zomerse geschenken en promotieartikelen, zoals strandballen, zonnebrillen, koeltassen en meer. Deze items zijn perfect voor verschillende gelegenheden, waaronder bedrijfsevenementen, relatiegeschenken en festivals. Al onze geschenken zijn te personaliseren met uw eigen logo of boodschap. Ontdek ons assortiment en laat uw medewerkers, klanten en relaties stralen met uw gepersonaliseerde geschenken. 

WIj helpen u graag verder met het beantwoorden van eventuele vragen of bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20