Prijs

t/m

Kleur

Regenponcho's met uw logo

Bescherm uzelf, uw medewerkers en relaties tegen regen en wind met de regenponcho's van AtmR Gifts, deze poncho's zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en kleuren. Creëer een opvallend promotiemiddel door uw logo, persoonlijke boodschap of ontwerp te laten bedrukken op deze poncho's, perfect als relatiegeschenk of om uit te delen op evenementen.

Bescherming met regenponcho's van AtmR Gifts

Een regenponcho is de ideale oplossing om droog te blijven tijdens een onverwachte regenbui, waar u ook bent. AtmR Gifts biedt een assortiment poncho's in verschillende materialen, maten en kleuren. Van lichtgewicht plastic poncho's voor eenmalig gebruik tot poncho's die u kunt hergebruiken. De poncho's zijn compact op te bergen in een klein opbergzakje, zodat u ze overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. De poncho's bieden niet alleen bescherming tegen de regen, maar ook tegen de wind zo bieden ze u optimale bescherming. Of u nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt of een festival bezoekt, met een regenponcho in uw tas bent u altijd voorbereid op een bui. 

Regenponcho's met uw personalisatie

Regenponcho's zijn niet alleen praktisch om droog te blijven tijdens een regenbui, maar ze kunnen ook dienen als een goed promotiemiddel voor uw bedrijf of organisatie. Door uw logo, persoonlijke boodschap of ontwerp op de poncho te laten bedrukken, creëert u niet alleen een leuk geschenk voor uw medewerkers en relaties, maar ook een middel dat uw merk promoot. De gepersonaliseerde regenponcho's zijn dus niet alleen geschikt om als promotiemateriaal te gebruiken voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen, maar kunnen ook worden gegeven als relatiegeschenk. Een poncho met uw bedrijfslogo toont uw waardering voor relaties en collega's op een praktische en opvallende manier.

Betrouwbare levering van uw regenponcho's

Bij AtmR Gifts begrijpen we dat elke bestelling uniek is. Daarom bieden wij een flexibele bezorgservice om aan uw wensen te voldoen. Zo leveren wij niet alleen door heel Nederland, maar ook in verschillende Europese landen. Heeft u meerdere locaties waar uw geschenken naartoe moeten? Dan kunnen wij zorgen dat uw bestelling op verschillende adressen wordt afgeleverd. Zo kunnen de ontvangers van uw pakketten deze gemakkelijk in ontvangst nemen. Met onze betrouwbare en flexibele bezorgservice kunt u er zeker van zijn dat uw geschenken op de juiste plek en tijd aankomen. 

Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u te adviseren bij het zoeken van een relatiegeschenk dat past bij u en uw bedrijf. Van bedrukkingsopties tot leveringsmogelijkheden, wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20