Prijs

t/m

Kleur
Puzzels met bedrukking

Een gepersonaliseerde puzzel is een origineel geschenk voor uw relaties, medewerkers en klanten. Bij AtmR Gifts kunt u puzzels vinden in diverse materialen en kleuren, perfect om te personaliseren met uw logo of boodschap. Ontdek ons volledige assortiment puzzels en personaliseer uw favoriet voor een uniek cadeau.

Ons assortiment puzzels

Bij AtmR Gifts hebben wij een assortiment aan schuifpuzzels en bouwpuzzels. Wij bieden puzzels van verschillende materialen zoals hout of kuntstof. U heeft ook de keuze uit diverse kleuren, zodat uw logo optimaal tot zijn recht komt. Puzzelen is een tijdloze bezigheid voor jong en oud, ideaal als relatiegeschenk. Naast de materiaalkeuze, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren. Zo kunt u een kleur kiezen die goed aansluit bij uw huisstijl of merkidentiteit. Ook bieden we verschillende soorten puzzels aan, van schuifpuzzels tot legpuzzels, zo is er voor ieder niveau een puzzel.

Personaliseer uw puzzel met bedrukking

Bij AtmR Gifts kunt u puzzels laten bedrukken met uw eigen logo, persoonlijke boodschap of uniek ontwerp voor een uniek relatiegeschenk. Door de puzzels te laten personaliseren, creëert u een promotiemiddel dat zorgt voor naamsbekendheid. Wij bieden puzzels aan in verschillende materialen en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij u en uw bedrijf. De puzzels kunnen full colour bedrukt worden, zo ontstaat er een opvallend en creatief relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde puzzel is niet alleen een leuk geschenk, maar ook uitstekend om in te zetten als promotiemiddel tijdens beurzen, evenementen of als onderdeel van een relatiepakket. 

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts streven wij naar een probleemloze verzending en bezorging van al onze producten. Wij vinden dat elke bestelling uniek is en bieden hierom flexibele bezorgopties aan. Wij leveren door heel Nederland en diverse Europese landen. Bovendien kunnen wij uw bestelling op meerdere locaties afleveren, zo kunnen uw medewerkers en relaties de geschenken gemakkelijk in ontvangst nemen. Wij zorgen ervoor dat uw geschenken onbeschadigd en tijdig aankomen op bestemming. Of u nu kiest voor verzending naar één centraal adres of meerdere adressen, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare bezorgservice.

Mocht u nog vragen hebben over onze producten of heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschenk dat past bij uw behoeften en voorkeuren, ons team helpt u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20