KleurPromo caps met logo

Voor een promo cap met logo bent u bij AtmR Gifts op het juiste adres. Laat het logo of de slogan van uw bedrijf op de promo pet drukken of borduren. Een uniek geschenk voor uw relaties en medewerkers.

Promo caps

 

Promo caps zijn een geliefd petten model. De promo pet is te kenmerken aan de mesh aan de zijkanten en achterkant van de pet. Mesh zorgt voor een goede ventilatie en dat het haar niet opgesloten zit en vet wordt. Onze promo caps zijn gemaakt van verschillende materialen. Wij hebben caps van foam en van katoen. Net als een Snapback heeft de promo pet ook een verstelbaar bandje aan de achterkant zitten, zodat de pasvorm bij iedereen goed zit. De promo cap kan het hele jaar door gedragen worden. De pet beschermt uw gezicht tegen regen, maar ook tegen de felle zon als die op uw hoofd schijnt. Bij AtmR Gifts hebben wij promo petten in veel verschillende kleuren.

 

Promo caps met logo

 

Personaliseer uw pet door uw favoriete kleur te kiezen of de kleur te kiezen die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf past. Laat uw logo of een tekst drukken op de promo cap om hem helemaal af te maken. Laat uw medewerkers of relaties overal reclame voor uw maken met de promo pet. Of trek nieuwe klanten door het geven van een cap of ander geschenk met uw logo. Naast promo caps met logo hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende soorten relatiegeschenken. Geef naast de pet een t-shirt met logo of een handige drinkbeker met uw slogan cadeau.

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20