Kleur
Prijs

t/m

Potloden lang

Bedrukte potloden bestellen met uw logo of tekst zijn een perfect promotie middel. Bent u op zoek naar houten bedrukte potloden met gum of juist een bedrukt potloodje zonder gum? Wij hebben een uitgebreid assortiment potloden in verschillende soorten en maten. Kijk ook eens naar de korte golfpotloden, stempotloden met logo of tekenpotloden met gekleurde gum. Ook voor kinderen beschikken wij over diverse uitvoeringen en kleuren. Check ook onze flexibele, buigzame potloden.

Bedrukte potloodjes met logo bestellen bij AtmR Gifts?

We hebben vele verschillende soorten potloden in ons assortiment. Met een potlood kunnen fouten eenvoudig hersteld worden. Geef eens een potlood met gum. Potloden zijn met recht klassiekers en kunnen dagelijks gebruikt worden. Logo potloden zijn geschikt voor een brede doelgroep. Kleurpotloden bedrukt met logo zijn een prima middel om in te zetten als je de naamsbekendheid van je organisatie wil vergroten. Daarnaast is het ook een leuke weggevers voor scholen, bedrijven in de bouwsector, instellingen, architecten, woonwinkels of basisscholen. Denk dus eens aan het geven van een potlood met logo.

De collectie bestaat uit normale, goedkopere potloodjes, buigzame potloden voor kids, en diverse flexibele buigzame potloden lang en kort, golfpotloden met en zonder gum. Ook hebben we ronde potloden of langere timmermanspotloden en complete sets met kleurpotloden voor kinderen. Ook hebben we diverse soorten met een gum aan het einde van het potlood. Potloden kunnen in gelakte versie worden verkregen en geslepen of ongeslepen. Dus ook voor kinderen hebben we voldoende keuze, denk aan vrolijk heksenpotloden of buigzame en kleurrijke versies. Potloden zijn populaire relatiegeschenken.

Op zoek naar goedkope potloden? Ons houten potlood met gum is goedkoop en kan snel geleverd worden.

Heb je vragen over potloden bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact op met ons. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44