Prijs

t/m

Kleur


Polsbandjes met logo

Organiseert u of uw bedrijf een evenement of wilt u een boodschap overbrengen? AtmR Gifts biedt een uitgebreid assortiment bedrukte polsbandjes. Met onze keuze aan kleuren en materialen, vindt u altijd wel een polsbandje die past bij uw doeleinden. Laat uw logo of ontwerp bedrukken op de festivalsbandjes voor een opvallend promotiemiddel dat uw evenement of bedrijf herkenbaar maakt. 

Polsbandjes bij AtmR Gifts

Polsbandjes worden veel gebruikt op beurzen, festivals en andere evenementen voor controles. We hebben meerdere soorten polsbandjes in ons assortiment. Waaronder de meest populaire bandjes, namelijk de Tyvek festivalbandjes. Deze zijn erg populair op festivals en evenementen. Dit materiaal is lichtgewicht, sterk en waterbestendig. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Ook bieden wij siliconen polsbandjes, deze zijn comfortabel en stevig. Dit materiaal is zacht en buigzaam, ook zijn deze bandjes in veel verschillende kleuren te verkrijgen. En ons assortiment bevat ook polyester polsbandjes. Polyester is sterk en slijtvast materiaal wat perfect is voor polsbandjes. Deze bandjes zijn licht van gewicht en verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes. Ook hebben we duurzame bandjes van bloemzaden en groeipapier polsbandjes! 

Uw polsbandjes personaliseren

Bij AtmR Gifts bieden wij verschillende drukopties aan. Met onze druktechnieken kunnen wij uw logo, persoonlijke boodschap, slogan of uniek ontwerp bedrukken op de door u uitgekozen polsbandjes. Bij AtmR Gifts hebben wij polsbandjes in verschillende kleuren van felle tot meer subtiele kleuren, hierdoor kunt u het bandje helemaal personaliseren naar de stijl van uw festival of beurzen. Bedrukte festivalbandjes zijn niet alleen geschikt voor promotiedoeleinden, maar bieden ook veiligheid en herkenbaarheid. Op evenementen of festivals dragen bezoekers de toegangsbandjes met uw logo, voor kinderen zijn bedrukte polsbandjes ideaal om zichtbaar en vindbaar te blijven.

Veelzijdig assortiment aan festivalartikelen

Naast polsbandjes zijn er genoeg andere handige festivalartikelen te verkrijgen bij AtmR Gifts. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrillen met uw logo, regenponcho's ter bescherming van het wisselvallige Nederlandse weer, waaiers om te personaliseren zodat iedereen uw merk ziet tijdens een warme festivaldag of oordopjes om uw gehoor te beschermen tegen de harde muziek. Deze producten zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook dienen als goed promotiemateriaal voor uw bedrijf. Zo kunt u de festivalsfeer helemaal compleet maken met gepersonaliseerde en bijpassende accessoires. 

Ons team staat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of u te helpen bij het vinden van een geschenk dat past bij u en uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20