Prijs

t/m

Kleur

Polo's met logo

Een polo bestellen bedrukt met uw naam of logo? AtmR Gifts heeft een breed assortiment aan mooie dames en heren polo’s in veel verschillende kleuren en modellen. Maak een professionele eerste indruk met uw bedrijf bij potentiële klanten en relaties.

Polo's laten bedrukken

In ons uitgebreide assortiment hebben wij verschillende modellen polo’s voor dames en heren beschikbaar. De basic polo’s zijn helemaal zelf te personaliseren met uw logo, een afbeelding of tekst. Wij kunnen de polo’s voorzien van een bedrukking door zeefdruk of transferprint. Ook een polo met borduursel is een mooie en duurzame optie.

De nette promopolo’s zijn zeer geschikt voor uw medewerkers om tijdens het werk, of op een beurs of met een groot evenement te dragen. Een polo straalt veel professionaliteit uit binnen een bedrijf. Ook tijdens een evenement zal het dragen van een polo met logo een mooie eenheid creëren, omdat iedereen dezelfde kleur polo draagt met logo of tekst. De bezoekers weten door de polo’s wie er betrokken zijn bij het evenement.                                                                                             

Kijk ook naar onze collectie bedrukte T-shirts, sweaters en hoodies als een polo toch niet is wat u zoekt.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20