Prijs

t/m

Kleur


Picknickartikelen met logo

Ontdek bij AtmR Gifts een assortiment picknickartikelen, perfect voor een geslaagde dag buiten. Personaliseer uw picknickaccessoires met uw logo of slogan voor een uniek relatiegeschenk. En verras uw medewerkers en relaties met persoonlijke geschenken. 

Picknickartikelen bij AtmR Gifts

Voor een geslaagde picknick in het park of op het strand zijn de juiste accessoires onmisbaar. Denk aan een ruime picknickmand met borden, bestek en geïsoleerde compartimenten om eten en drinken koel te houden. Een koelbox houdt alles lekker fris tijdens het genieten van de buitenlucht. En een comfortabel picknickkleed biedt de perfecte ondergrond om op te zitten en te genieten van de maaltijd.

Gepersonaliseerde picknickartikelen

Al deze picknickartikelen kunt u personaliseren door uw logo, persoonlijke boodschap of uniek ontwerp te laten drukken. Gepersonaliseerde picknickartikelen zijn niet alleen geschikt als promotiemiddel, maar ook als waardevol relatiegeschenk. Ze bieden een praktische en leuke toevoeging aan de zomeractiviteiten van uw relaties of medewerkers. Bovendien komen picknickproducten altijd wel van pas tijdens een familie dag of gewoon een dagje naar het strand of park.

Ons assortiment outdoorartikelen

Naast onze collectie picknickartikelen bieden wij ook andere outdoorproducten aan. Voor de fietsliefhebbers hebben we diverse fietsartikelen zoals fietsbellen, bidons, zadelhoezen en meer. Daarnaast hebben wij ook BBQ-artikelen zoals grill-sets, schorten en dienbladen voor de ultieme buitenkok. Deze praktische artikelen kunnen worden bedrukt met uw logo, slogan of persoonlijke boodschap. Met ons brede aanbod outdoorproducten bent u volledig uitgerust voor elk zomers avontuur.

Ons team staat klaar om u verder te helpen met uw vragen of bij het vinden van een geschenk dat past bij uw bedrijf of organisatie, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20