Prijs

t/m

Pakketten uit de streek

Bent u op zoek naar biologische pakketten uit de streek? Bij AtmR Gifts hebben wij mooie bio pakketten waarmee u de lekkerste taarten of koeken kunt bakken. Om het bakken wat gemakkelijker te maken zitten er ook bakbenodigdheden in de pakketten.

De pakketten uit de streek zijn leuke pakketten die gemakkelijk door de brievenbus kunnen. De meeste pakketten bevatten een bakmix en bakbenodigdheden. Verras uw medewerkers en relaties met een onverwachts geschenk in de brievenbus. Zij kunnen zelf aan de slag gaan of gaan bakken met hun vrienden of gezin.

 

Bezorging en verpakking

 

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44