Prijs

t/m

Paaspakketten & Paasgeschenken

Bestel de leukste paasgeschenken voor personeel en relaties bij AtmR Gifts! Gegarandeerd een uitgebreid assortiment en veel keuze en mogelijkheden voor een heerlijk paaspakket of paasgeschenk. Elk jaar maken we weer een collectie met de leukste paascadeaus en paasgeschenken voor uw personeel en relaties. Bestel dus uw overheerlijke chocolade paascadeau's voor uw personeel of relaties bij AtmR.

Bestellen bij de pakkettenspecialist tegen scherpe prijzen? 

AtmR Gifts is dé paasspecialist! AtmR Gifts is dé specialist in verrassende paascadeaus en paaspakketten! Elk jaar maken we weer een collectie met de leukste paascadeaus en paasgeschenken. Ook voor Pasen in 2023 hebben wij weer leuke nieuwe producten en pakketten ontwikkeld. Een origineel en onderscheidend assortiment dat wij bij AtmR Gifts zelf ontwikkeld hebben, onderscheidend vermogen dat vinden wij belangrijk! Dus heeft u voornemens om een paascadeau weg te geven? Bekijk dan eens onze ruime collectie met leuke en originele paascadeaus. Op onze website vindt u paasgeschenken van kleine give-aways tot grote paaspakketten. Ook diverse brievenbuspakketten voor Pasen kunnen we verzorgen.

Wenst u een paasgeschenk op maat

Graag denken wij samen met u mee voor een uniek concept. Een paasgift welke geheel aansluit op uw bedrijf of organisatie. Bij ons kunt u terecht met maatwerk. Wij helpen u van advies tot en met realisatie!

Toon waardering

Paasgeschenken voor personeel en relaties is een mooi moment om uw waardering te tonen aan zowel medewerkers al de gewaardeerde relaties van uw bedrijf. Pasen is een mooi extra geefmoment voor een mooi cadeau voor personeel of een relatiegeschenk moment tijdens Pasen.

Paascadeau voor personeel

Pasen is een leuk geefmoment bij uitstek het voorjaar is al aangebroken. Met dat goede gevoel wilt u samen met uw collega's ook goed het voorjaar in gaan. Een leuk paasgeschenk kan dan enorm motiverend werken. U laat in ieder geval zien dat een ieders inzet gewaardeerd wordt. Zakelijke relaties kunt u ook verrassen met een paasgeschenk. Een paasverrassing kan zorgen voor een onverwacht heerlijke traktatie! Bij AtmR Gifts vindt u een uniek assortiment met Paascadeautjes. Trakteer uw medewerkers, klanten of relaties op complete mooi ingepakte Paasmanden of paasmandjes. Of een leuk doosje gevuld met gekleurde chocolade eitjes en luxe choco bites. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking. Uiteraard bieden we ook nog eens de mogelijkheid om uw Paasgeschenk te laten personaliseren en bedrukken met het bedrijfslogo of een leuk attentie kaartje.  Al onze Paasgeschenken, Paascadeautjes & Paaspakketten 2023 tonen we hier op onze site of u kunt ons naar meer mogelijkheden vragen.

Uniek assortiment en verzenden

Onze website en paasshop staat in 2023 bol van de Paascadeautjes. Goedkope en duurdere, kleine Paaspresentjes. Gewoon heel veel leuke give aways én luxe Paasgeschenken. We hebben chocolade eitjes in verschillende soorten en smaken. Paasmandjes in leuke vormen en unieke Paaschocolade die u kunt laten bedrukken met een eigen tekst en logo. Wij kunnen ook voor u de paasgeschenken versturen. Wilt u een Paasgeschenk naar een relatie versturen of gewoon het hele kantoor trakteren op een Paas traktatie? Wij bieden ook een assortiment met onze Paaseitjes grootverpakking. Er zijn nog meer unieke paascadeaus bij te verkrijgen zoals een goedgevuld paastasje met paaseitjes, een lekkere grote chocolade Paashaas en nog veel meer andere lekkernijen zoals Tony Chocolonely paasrepen? Een leuke mok vullen met chocolade eitjes is ook geen probleem. Of een snoeppot vullen met eieren en die opsturen, super leuk als relatiegeschenk en voor op de balie bij uw bedrijf. Wij versturen ook paaspakketten die door de brievenbus past. Kortom verras uw personeel met mooie Paascadeautjes.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20