Kleur
Prijs

t/m

Overige kleding

Op zoek naar een windbreaker, een overhemd of Craft teamwear sportkleding? Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan kleding waar u gemakkelijk het logo, een tekst of de slogan van uw bedrijf op kan laten drukken. Vul uw collectie bedrijfskleding aan voor uw medewerkers of geef uw relaties een kledingstuk met logo cadeau.

Windbreaker

Wilt u een jas die u tegen de wind beschermt? AtmR Gifts heeft de windbreaker voor u. De windbreaker is een jas die u beschermt tegen de wind. Met de windbreaker zal u zeker bestand zijn tegen het Nederlandse weer. De jas is gemaakt van een lichte stof en kan ook gebruikt worden als regenjas bij een lichte regenbui. De windbreaker bedrukt met uw logo kan perfect worden gebruikt bij evenementen om uw bedrijf te promoten.

Craft teamwear

AtmR Gifts heeft een uitgebreide collectie Craft teamwear. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen en kleuren. Craft teamwear is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Ons assortiment bestaat uit T-shirts, vesten, broeken en meer.

Het merk Craft teamwear heeft een groot aanbod in sportwear. Ze hebben kleding voor zowat alle bedenkbare sporten. De sportkleding is verkrijgbare in verschillende designs en kleuren. Voor mannen en vrouwen heeft de sportkleding verschillende pasvormen, zodat de lichte sportkleding mooi aansluit. De luchtige sportkleding van Craft sportwear is geschikt voor in de zomer en de warme sportkleding is geschikt voor de wat koudere dagen.   

Ons assortiment bestaat onder anderen uit T-shirts, vesten, verschillende soorten truien, broeken, polo’s en leggings. Voor elke sporter of sportteam is er wel een passend kledingstuk te vinden van Craft teamwear.

Overhemden

Opzoek naar een overhemd met uw naam of logo? AtmR heeft een uitgebreid assortiment aan overhemden voor mannen en blouses voor de vrouwen. Laat uw logo op de kledingstukken drukken of borduren. Een overhemd heeft een professionele uitstraling. De overhemden en blouses zijn verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren en printen. Wij hebben de overhemden zoals u ze kent met lange mouwen, maar ook met korte mouwen beschikbaar.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44