Prijs

t/m

Kleur
Overhemden met logo

Op zoek naar een overhemd of een blouse? Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan overhemden waar u gemakkelijk het logo, een tekst of de slogan van uw bedrijf op kan laten drukken. Vul uw collectie bedrijfskleding aan voor uw medewerkers of geef uw relaties een kledingstuk met logo cadeau.

Opzoek naar een overhemd met uw naam of logo? AtmR heeft een uitgebreid assortiment aan overhemden voor mannen en blouses voor de vrouwen. Laat uw logo op de kledingstukken drukken of borduren. Een overhemd heeft een professionele uitstraling. De overhemden en blouses zijn verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren en printen. Wij hebben de overhemden zoals u ze kent met lange mouwen, maar ook met korte mouwen beschikbaar.

Blouses

Een blouse is een kledingstuk dat meestal door vrouwen wordt gedragen en kan worden omschreven als een lichtgewicht, loszittend shirt met een kraag en knoopsluiting aan de voorkant. Blouses zijn er in verschillende stijlen, kleuren en materialen, variërend van casual tot formeel. Blouses kunnen op vele manieren worden gedragen, afhankelijk van de gelegenheid en persoonlijke voorkeur. Zo kan een blouse worden gedragen als onderdeel van een zakelijke outfit met een nette broek en een blazer, maar ook op een casual manier met een spijkerbroek of rok. Blouses zijn een veelzijdig kledingstuk dat in elke garderobe thuis hoort en kan worden aangepast aan elke gelegenheid.

Overhemden 

Een overhemd is een kledingstuk dat voornamelijk door mannen wordt gedragen en kan worden omschreven als een kledingstuk met een kraag, lange mouwen en een knoopsluiting aan de voorkant. Overhemden zijn er in verschillende stijlen, kleuren en materialen, variërend van casual tot formeel en van katoen tot zijde. Overhemden worden vaak gedragen als onderdeel van een zakelijke outfit, in combinatie met een nette broek en eventueel een colbert of pak. Ze kunnen ook casual worden gedragen met een spijkerbroek of chino. Overhemden zijn een belangrijk onderdeel van de garderobe van veel mannen en zijn een veelzijdig kledingstuk dat geschikt is voor verschillende gelegenheden.

 
Relatiegeschenk 
 
Overhemden en blouses kunnen zeker dienen als een geweldig relatiegeschenk voor klanten, werknemers of zakelijke partners. Het is een stijlvol en praktisch geschenk dat kan worden aangepast aan de behoeften van de ontvanger en het imago van uw bedrijf kan versterken. Als u het geschenk nog persoonlijker wilt maken, kunt u ervoor kiezen om het overhemd of de blouse te laten borduren met het logo van uw bedrijf of de naam van de ontvanger. Dit geeft het geschenk een extra persoonlijke touch en kan helpen bij het versterken van uw merkimago.
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20