Prijs

t/m

KleurOordopjes met uw logo

Bescherm het gehoor van uw relaties en medewerkers met bedrukte oordopjes. Laat uw logo of slogan op de oordopjes drukken en promoot uw bedrijf tijdens evenementen. Onze oordopjes bieden de perfecte bescherming tegen lawaai op festivals en evenementen. Bij AtmR Gifts vindt u de ideale geschenken voor uw bedrijf of organisatie. 

Ons assortiment oordopjes

Oordopjes zijn ideaal voor situaties met veel lawaai, zoals concerten, festivals of evenementen. Ze voorkomen gehoorschade en gehoorbeschadiging door langdurige blootstelling aan harde geluiden. De meeste oordopjes zijn gemaakt van zacht schuimrubber of siliconen voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm. Sommige modellen hebben een koord of ketting om te voorkomen dat u ze verliest. Oordopjes dempen het geluid zonder het volledig te blokkeren, zodat u nog steeds uw omgeving kunt horen. Ze zijn een must-have accessoire voor iedereen die zijn of haar gehoor wilt beschermen zonder de muziek of geluiden volledig te missen. 

Wilt u uw oordopjes personaliseren met logo?

Het bedrukken van oordopjes is een goede manier om uw merk of bedrijf te promoten, terwijl u een praktisch en handig product aanbiedt. Bij AtmR Gifts kunt u uw oordopjes laten bedrukken met uw logo, persoonlijke boodschap, slogan of ontwerp. De bedrukking kan worden aangebracht op de oordopjes of op de bijbehorende opbergdoosjes. Wij bieden verschillende bedrukkingstechnieken aan, afhankelijk van de oordopjes die u uitzoekt. Door uw oordopjes te bedrukken, creëert u een opvallend promotiemiddel dat uw merkbekendheid vergroot. Of u ze nou uitdeelt op evenementen, gebruikt als relatiegeschenk of geeft aan uw medewerkers, oordopjes op maat zorgen ervoor dat uw merk of bedrijf blijft opvallen. 

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts staat een zorgeloze bezorgervaring centraal wanneer u oordopjes of andere geschenken bestelt. We verpakken uw bestelling zorgvuldig om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens leveren we uw geschenken snel en betrouwbaar af. Wij leveren door heel Nederland, maar bieden ook de mogelijkheid voor leveringen in diverse Europese landen. Ook kunnen we uw bestelling verzenden naar meerdere adressen, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. 

Wij helpen u graag verder bij eventuele vragen of bij het zoeken van een geschikt geschenk voor uw bedrijf of organisatie. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20