Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederlands Openlucht Museum @AtmR Gifts BV
Deze bedrukte notitieblokjes mochten wij wederom verzorgen voor het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem. Bent u net als het Nederlands Openlucht Museum ook op zoek naar bedrukte notieblokken of gepersonaliseerde notitieboekjes vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!
 

E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44 
www.openluchtmuseum.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijnbrink @ AtmR Gifts
Rijnbrink ondersteunt bibliotheken en culturele instellingen bij de realisatie van de culturele en maatschappelijke taken. In opdracht van Rijnbrink leverden wij deze mooie, unieke in Rijnbrink huisstijl uitgevoerde bedrukte pennen. Deze pen is voorzien van een “opliggende hoogwaardige UV highgloss print”. Bent u net als Rijnbrink ook op zoek naar uniek bedrukte reclamepennen en wilt u geen standaard model? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!


E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Moviera @ AtmR Gifts

Moviera zet zich in voor het voorkomen, bestrijden en stoppen van huiselijk geweld. Het is belangrijk voor Moviera om gezien en gevonden te worden als organisatie. In opdracht van Moviera mochten wij deze mooie bedrukte pennen in de juiste huisstijl leveren. Bent u net als Moviera ook op zoek naar mooie bedrukte reclamepennen en wilt u geen standaard model? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44 
www.moviera.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOZON Bouwtechniek @AtmR Gifts
Deze mooie en handige bedrukte noteblokjes mochten wij verzorgen voor DOZON Bouwtechniek in Doetinchem. Bent u net als DOZON ook op zoek naar notitieblokken met logo of gepersonaliseerde notitieboekjes vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!


E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44 
www.dozon.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koekenberg Quality Insurance @AtmR Gifts
In opdracht van Koekenberg Insurance maakten wij deze fraaie, unieke custommade keycords. Hoe leuk is het om te weten dat Koekenberg via een relatie van AtmR Gifts fraaie lanyards uitgereikt kreeg tijdens een event. De kwaliteit en look en feel van het product viel zo in de smaak, dat Koekenberg vroeg’“wie heeft deze gemaakt”? Zo kwamen ze dus bij ons! De wens was een vergelijkbaar product te maken met een eigen unieke uitstraling en design! Wat leuk is dat om dit te doen en hoe mooi is het dat zo nieuwe relaties ontstaan! Wij danken Koekenberg voor de opdracht en het vertrouwen en bent u net als Koekenberg ook op zoek naar een leverancier van onderscheidende bedrukte keycords met logo of opdruk? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!


E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44  
www.koekenberg.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KERSTEN RETAIL @ AtmR Gifts
Kersten Retail stuurt al haar relaties net voor aanvang van de zomervakantie een leuk, vrolijk zomersgeschenk voorzien van logo. Kersten Retail koos voor de expertise en diensten van AtmR Gifts en koos deze mooie kwaliteit strandbal met een opdruk op 3 panelen. Tevens heeft de strandbal een opvallende doorsnee van maar liefst 60cm! AtmR Gifts verzorgde voor Kersten het gehele traject. Vanaf design door onze studio, aansluitend productie, verpakken en verzenden van de mailing en natuurlijk de nazorg! Bent u net als Kersten Retail ook op zoek naar een totaal leverancier? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!
 

E: info@atmrgifts.nl


Kerst@AtmR Gifts
AtmR Gifts beschikt ook in 2019  over een prachtig assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Met ruim 16 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten en geschenken bieden wij een onderscheidend, uitgebreid en gevarieerd assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Ook zijn wij exclusief dealer van RITUALS pakketten. Klik op de brochure om naar onze site te gaan. Daar selecteert u op de hoofdpagina in de menubalk “kerstcatalogus” u wordt dan doorgelinkt naar onze bladercatalogus met een uitgebreide selectie en sfeerimpressie van alle mogelijkheden. Voor onze RITUALS collectie beschikken wij over een aparte brochure zodat u overzichtelijk kunt kijken en selecteren. Medio oktober zal de RITUALS collectie nog uitgebreid worden met de laatste nieuwe producten.
 

Bij ons kunt u in overleg pakketten geheel naar eigen wens samenstellen. Het samenstellen van kerstpakketten kan op verschillende manieren. Bel ons voor persoonlijk advies op T: 0481 - 36 65 44 of stuur een aanvraag met uw wensen om een pakket samen te stellen per mail naar info@atmrgifts.nl In onze eigen fotostudio maken wij dan een prachtige opname die wij per e-mail aan u versturen, zodat u kunt zien hoe het kerstpakket eruit gaat zien.
 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom te Elst (gld). Hier kunt u met behulp van onze adviseurs zelf alle artikelen uitzoeken, vasthouden en samenstellen. Indien u wilt langskomen in onze showroom bent u van harte welkom. Op afspraak kan ook! Uiteraard verpakken wij GRATIS een eventueel mee te verpakken artikel of kerstwens.
 

Wij helpen U graag! Bezoekadres en onze showroom
 

AtmR Gifts BV
Pascalweg 4
6662 NX Elst (gld)
T:  0481 – 36 65 44
E: info@atmrgifts.nl

 

 

 


  


Groupe Pierre & Vancances-Center Parcs@ AtmR Gifts

Center Parcs wilden graag een onderscheidend alternatief voor waterflesjes en kiezen nu voor de originele Tetra waterpakken van AtmR Gifts. Centerparcs maakte een eigen design en wat een mooi resultaat! Alle vestigingen worden straks voorzien van deze mooie originele drinkwaterpakken. Bent u net als Centerparcs ook op zoek naar een leverancier van Tetra waterpakken met logo? Wilt u ondersteuning en goed advies. wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl 
T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderopvang Zonnekinderen @AtmR Gifts BV
AtmR Gifts levert in opdracht van Kinderopvang Zonnekinderen voor diverse locaties en IKC’s deze handige, praktische bedrukte rugtasjes. De handige premium rugzak is bedrukt met het logo van Zonnekinderen en het logo van elke betreffende IKC locatie! Bent u net zoals Zonnekinderen ook op zoek naar snel bedrukte nylon rugtassen van een mooie kwaliteit? Mail ons en wij maken een voorstel
 

E: info@atmrgifts.nl 
T +31 (0) 481 36 65 44 

check ook www.zonnekinderen.nl

 

 

 

 

 

 

 
 


 

 

A5boekjes @AtmR Gifts B.V.

Deze unieke custommade a5 notitieboekjes ontwikkelden wij voor deze opdrachtgever. Het unieke van deze boekjes is dat de cover en achterzijde in PMS kleur van de klant zijn gemaakt en zijn voorzien van een custommade embossing/blinddruk van het logo in het softleder all over zowel op de voor als achterzijde. Het Boeke krijgt hierdoor een echte wow factor! De boekjes worden net als andere artikelen voor deze relatie door ons op voorraad gehouden in ons magazijn en op afroep verzonden! Deze service kunnen wij ook voor u verzorgen! Bent u ook op zoek naar een totaal leverancier van gifts? Wilt u de opslag en logistiek ook graag professioneel geregeld hebben? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovemij en IVA driebergen@AtmR Gifts B.V.
Bovemij zocht een totaal partner! In opdracht van Bovemij en IVA verzorgt AtmR Gifts deze custommade onderwijs ordners voor het nieuwe leerjaar 2019/2020 voor alle studenten. AtmR Gifts ontzorgt het hele traject voor Bovemij en IVA. Wij verzorgen de vormgeving en opmaak en productie van de ordners, de tabbladen, het schoonsnijden, het boren van de sets en het vergaren met inhoud en “in de mappen hangen”. Alles wordt aansluitend handzaam verpakt in dozen en natuurlijk tijdig verzonden voor aanvang van het nieuwe studiejaar! Bent u net als Bovemij ook op zoek naar een totaal leverancier/partner die ondersteuning biedt en ontzorgt? Wilt u beheer, opslag en logistiek ook graag professioneel geregeld hebben? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!
 

E: info@atmrgifts.nl
T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Hollarts Group @AtmR Gifts B.V.
Hollarts Group uit Didam wilde graag een leuk zomersgeschenk voor alle medewerkers. Hollarts Group koos voor deze in hun huisstijl uitgevoerde koeltassen gevuld met allemaal heerlijke food artikelen. Deze koeltassen werden door ons ingepakt in ons logistieke centrum in Doetinchem en op de gewenste tijd als cadeautje geleverd bij Hollarts Group. Bent u net als Hollarts ook op zoek naar een leverancier van themageschenken? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!.
 

E: info@atmrgifts.nl 
T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPEL DEALER HENRI & HERMAN @ ATMR GIFTS

Henri Nefkens en Herman Stam zagen reeds in 1896 het belang van mobiliteit! Per 1 juli is Opel dealer Henri & Herman vertegenwoordigd met vestigingen in Amersfoort, Bilthoven, Doorn, Nieuwegein, Utrecht en Zeist. Opel dealer Henri & Herman wilden graag een goed en onderscheidend alternatief voor de waterflesjes en kiezen nu voor de originele Tetra waterpakken van AtmR Gifts. Henri & Herman maakte een flitsend ontwerp en wat een mooi resultaat! Alle vestigingen worden straks voorzien van deze mooie originele waterpakken. Bent u net als Henri & Herman ook op zoek naar een leverancier van Tetra waterpakken met logo? Wilt u ondersteuning en goed advies. wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl 
T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 Bovemij @AtmR Gifts B.V.

Bovemij wilde graag voor het Festivemij event gepersonaliseerde 100% R PET waterflesjes en mooie bedrukte keycords voorzien van het logo. Bovemij kiest voor de unieke en duurzame 100% R PET flesjes van AtmR Gifts. Bent u net als Bovemij ook op zoek naar een leverancier van duurzame en leuke giveaways? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 De Borgwal @AtmR Gifts B.V.

Basisschool de Borgwal in Bemmel was op zoek naar goed, lekvrije bidons met een full color bedrukking rondom. Wij selecteerden deze bedrukte, lekvrije bidons voor de Borgwal. De bidons zijn van een zeer goed en bekend merk en voldoen alle eisen.  Bent u net als de Borgwal ook op zoek naar een leverancier van bedrukte bidons met logo ter ondersteuning van uw activiteiten? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 Petersburg @AtmR Gifts B.V.

Petersburg wilde graag een leuk en bruikbaar zomersgeschenk voorzien van logo. Petersburg koos voor leuke Hamamdoeken en badlakens van AtmR Gifts voorzien van het logo. Deze mooie kwaliteit doeken en badlakens worden als een cadeautje geleverd Bent u net als Petersburg ook op zoek naar een leverancier van themageschenken? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 LBP Sight @AtmR Gifts B.V.

LBP Sight wilde graag USB sticks voorzien van logo in kleur. Wij selecteerden deze stevige en praktische USB sticks met logo. De USB sticks zijn gecertificeerd en voldoen aan alle eisen. Bent u net als de LBP ook op zoek naar een leverancier van bedrukte USB sticks met logo? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 Construsoft @AtmR Gifts B.V.


Construsoft uit Zevenaar was op zoek naar muismatten voorzien van een eigen design, hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor de optische muis. Wij selecteerden voor Construsoft de juiste muismat. Bent u net als construsoft ook op zoek naar een leverancier van bedrukte promotionele artikelen ter ondersteuning van uw beurzen of evenementen? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 


Accon Avm @AtmR Gifts B.V.

Accon Avm was met spoed op zoek voor een bijeenkomst naar heerlijke stroopwafels in een gepersonaliseerd blik met een leuke oud Hollandse look & feel. AtmR Gifts design studio maakte snel een design en leverde binnen 5 werkdagen op locatie heerlijke stroopwafels in blik. Bent u net als Accon Avm ook op zoek naar een leverancier van bedrukte stroopwafelblikken ter ondersteuning van uw beurzen of evenementen? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 


Rijnbrink @AtmR Gifts B.V.

Rijnbrink was op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor het gehele logistieke team en vroeg hierbij AtmR Gifts om advies. De kleding voor Rijnbrink is nu op elkaar afgestemd en heeft na uitgebreid testen door de medewerkers het gewenste draagcomfort. Ook had Rijnbrink de wens om met leuke en hippe details de kleding een unieke en herkenbare uitstraling te geven. Met oranje pullzippers, oranje knoopjes en geprint nektape in oranje geven wij de kleding het unieke design. Uiteraard is alle kleding voorzien van een hoogwaardige print met logo. Bent u net als Rijnbrink ook op zoek naar een leverancier van bedrukte professionele of promotionele kleding? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

Night Star Express @AtmR Gifts B.V.

Night Star Express Hellmann is de specialist voor hoogwaardige- en innovatieve nachtdistributie. Waarbij hun motto ‘’First Class’’ altijd centraal staat om voor u het optimale resultaat te bewerkstelligen. Gelukkig denken wij er bij AtmR Gifts net zo over en dus mochten wij voor Night Star Express diverse mooie en leuke Gifts maken. Bent u net als Night Star Express ook op zoek naar een leverancier van bedrukte promotionele artikelen ter ondersteuning van uw beurzen of evenementen? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

 

 

AtmR Gifts @Bovemij /ENRA en RDC TT Assen 2019

In opdracht van Bovemij levert AtmR Gifts ten behoeve van de TT in Assen oa deze mooie bedrukte polo’s voorzien van het Bovemij logo / ENRA verzekeringen en RDC. Uiteraard is tijdens de races op de TT ook aan het gehoor van publiek en gasten gedacht! Wij leveren hiervoor deze handige gehoorbeschermers in leuke koker. Voor dit mooie en stoere event een echte functionele give away!

Bent u net als Bovemij ook op zoek naar een leverancier van bedrukte polo’s of andere promotionele artikelen ter ondersteuning van uw beurzen of evenementen? Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

‘Toray’ @atmrgifts

Opnieuw kiest ‘Toray’ voor de diensten en services van AtmR Gifts.

Toray wilde graag een grote stormproof paraplu met glasfiber frame en een doekkleur in Toray blauw. AtmR Gifts leverde deze prachtige stormproof paraplu bedrukt met een stoere print van het ‘Toray’ logo op meerdere panelen. Bent u net als ‘Toray’ ook op zoek naar een leverancier van bedrukte paraplu’s of andere promotionele artikelen ter ondersteuning van uw beurzen of evenementen?  Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

AtmR Gifts / BLG wonen & Tony’s

AtmR Gifts bv levert in opdracht van BLG Wonen deze heerlijke fairtrade Tony Chocolonely chocolade repen met een unieke gepersonaliseerde wikkel. De Tony wikkel is volledig in een “eigen uniek BLG jasje” gegoten! Het BLG 80’s thema van het event komt volledig terug in het design. Bent u net als BLG ook op zoek naar een (h) eerlijke give away voor uw event? Of bent u op zoek naar een Tony's Chocolonely reep met eigen wikkel? Bestel uw bedrukte Tony's Chocolonely met eigen wikkel relatiegeschenk tegen de gunstigste tarieven ook bij ons! Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

AtmR Gifts & Hydro      Heerlijk zomertijd!

AtmR Gifts B.V. levert in opdracht van Hydro dit leuke zomerpakket! Wat dacht u van dit mooie hamamdoek voorzien van opdruk. Hamamdoeken zijn van katoen, super licht van gewicht en dus ideaal om mee te nemen naar het strand! Uiteraard geeft het doek een heerlijke zomerse sfeer. De doeken zijn door ons netjes gevouwen en per stuk verpakt met het logo zichtbaar en dus gelijk een leuk cadeautje om te geven! Bent u net als Hydro ook op zoek naar een zomers geschenk voor uw relaties of medewerkers? Bestel uw hamamdoek met logo als relatiegeschenk ook bij ons! Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

 

 

AtmR Gifts @Radboud Sportcentrum

Sporten is natuurlijk super belangrijk voor iedereen! Voor diverse evenementen en sportactiviteiten leveren wij in opdracht van het Radboud Sportcentrum diverse leuke en handige promotionele artikelen. Bent u net als het Radboud Sportcentrum ook op zoek naar mooie bedrukte promotionele artikelen en wilt u ondersteuning en een goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

AtmR Gifts @BHV.nl

Opleiden is natuurlijk super belangrijk! Tijdens alle trainingen en cursussen is goed schrijfgerei om notities te kunnen maken altijd van belang en daar zorgen wij voor.

BHV.nl denkt er gelukkig ook zo over, want wij mochten hun weer voorzien van deze mooie herkenbare pennen met logo. Bent u net als bhv.nl ook op zoek naar mooie bedrukte reclamepennen en wilt u geen standaard model? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Super trots zijn we, want ook Ekoplaza kiest voortaan landelijk voor de diensten van AtmR Gifts.

Ekoplaza staat voor een biologische supermarktketen zodat iedereen als consument altijd en overal 100% biologische boodschappen kan doen. In de winkels én online zorgt Ekoplaza ervoor dat je makkelijk en betaalbaar eerlijke en verantwoorde keuzes kunt maken die binnen jouw biologische leefstijl passen. Samen werken aan een leukere, groenere wereld! Ook de boodschappen tassen zijn hierbij een belangrijk onderdeel voor Ekoplaza. Hergebruik en duurzaam zijn hierbij uitgangspunt. AtmR Gifts levert voor alle Ekoplaza filialen deze super handige en duurzame van 100% recycled PET gemaakte opvouwbare boodschappentassen. Bent u net als Ekoplaza ook op zoek naar een betrouwbare leverancier van 100% R PET opvouwbare boodschappentassen? Of wilt u zoals Ekoplaza unieke custommade producten, maatwerk, ondersteuning en een goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Ook het Internationale ‘Toray’ kiest voor de diensten en services van AtmR Gifts.

Voor diverse internationale beurzen, waaronder de Internationale Paris Air Show, leveren wij leuke, praktische promotionele artikelen. Bent u net als ‘Toray’ ook op zoek naar een leverancier van promotionele artikelen ter ondersteuning van uw beurzen of evenementen?  Wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

AtmR Gifts voor Hydro!

Op zoek naar teamkleding voor uw bedrijf net zoals Hydro? Wij mochten Hydro.com voorzien van deze prachtige nieuwe Craft custommade sportkleding. Vindt u net als Hydro.com sport, teambuilding en sportieve exposure ook belangrijk? Bij AtmR Gifts kunt u terecht voor al uw teamkleding. Wij hebben een afdeling die gespecialiseerd is in teamkleding, wij ondersteunen u tevens graag bij het maken van het design. Onze vormgevers gaan graag voor u aan de slag en denken actief met u mee en zij maken de mooiste creaties waaruit u kunt kiezen. Wij leveren 100% functionele teamkleding van onder andere Craft! Op deze manier krijgt uw bedrijf een unieke uitstraling en zijn de lopers/sporters herkenbaar voor het publiek.

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

In opdracht van Hezelburcht leveren wij deze moderne A4 schrijfmappen voorzien van logo.

De moderne look en feel van de map gaf de doorslag. Wij voorzien de map van een stoere print op de zijkant. In de map komt een schrijfblok van gerecycled papier. Bent u net als Hezelburcht ook op zoek naar een mooie moderne A4 portfoliomap en wilt u geen standaard model?  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

In het kader van brandveiligheid en de bewustwording dat vluchtroutes en sleutels van belang zijn bij een brand en vlucht, ontwikkelden en leveren wij voor o.a. Brandweer Fryslan deze opvallende vluchtsleutelhanger! Deze geborduurde Textiel (polyester) sleutelhanger is voorzien van een luxe D-ring. De sleutelhanger is aan beide zijde voorzien van robuuste borduring. Bent u net als brandweer Fryslan ook op zoek naar een leverancier van unieke custommade producten en maatwerk en wilt u ondersteuning en goed advies, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

AtmR Gifts en energie!

Accon Avm was op zoek naar mooie en krachtige powerbanks met energie thema. In opdracht van Accon Avm leverden wij deze powerbanks met logogravure! Bent u net als Accon Avm ook op zoek naar een leuke give away met thema voor uw event? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

AtmR Gifts voor nieuwbouw Lorentz Lyceum.

De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1600 medewerkers bieden zij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. In opdracht van Quadraam leverden wij deze houtenhamers met opdruk voor de opening en start nieuwbouw van het nieuwe Lorentz Lyceum! Bent u net als Quadraam ook op zoek naar leuke give away’s voor een opening, introductie of start van de bouw? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Logo verfrissingsnoekjes door AtmR Gifts BV

verfrissingdoekjes met logo Casino Big Apple door AtmR Gifts! In opdracht van Big Apple casino leveren wij onder andere deze hoogwaardige casinodoekjes met logo. De doekjes zijn gemaakt van een hoogwaardige duurzame katoen. Bent u ook op zoek naar verfrissingdoekjes met logo? Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

Deze speciaal ontwikkelde dubbelwandige koffieglazen leveren we in een originele verpakking voor een Barista actie. Het unieke van deze glazen is dat ze voorzien zijn van een logoprint rondom op het gehele glas en verpakt zijn in een maatwerk verpakking. De dubbelwandige koffieglazen zijn gemaakt van borosillicaat / isoglas en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel is tevens dat de koffie langer warm blijft vanwege de dubbele wand. Deze set van 2 koffieglazen is verpakt in een fraaie custommade kartonnen verpakking die ook voorzien is van een gepersonaliseerde print. Een echt cadeautje dus! Bent u ook op zoek naar een leverancier van unieke custommade producten en maatwerk en wilt u ondersteuning en een goed advies, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

En weer een levering van 100% R-PET waterflesjes!

Ook Bovemij twijfelde geen moment en ook zij hebben meteen de waterflesjes van 100% R-PET besteld. Mooi van Bovemij dat ook zij hun duurzaamheidambitie kracht bij zetten ook in promotieartikelen! Wilt u net als Bovemij ook 100% R-PET flesjes water met logo voor beurzen en of evenementen? Vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

Diverse leuke kleine give away’s voor de Nederlandse Politiebond

Leuke give away’s met logo @NPB door AtmR Gifts! In opdracht van NPB leverden wij onder andere deze bedrukte logopepermunt rolletjes en bedrukte post it notes. Onze vormgevers van de ontwerpstudio zorgden voor het artwork en design. Bent u net als de NPB op zoek naar strooisnoep of gepersonaliseerde bedrukte notitieboekjes of notieblokjes vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

Pepermunt met logo voor NSPOH

Heerlijke frisse Mints met logo. NSPOH leidt mensen op tot vakbekwame en inspirerende medewerkers. Artsen, sociaal verpleegkundigen, arbo-consultants, preventiewerkers, bestuurders, managers… Ondernemende professionals die een toegevoegde waarde hebben voor de professionele onderneming waar zij werken. In opdracht van NSPOH leveren wij deze heerlijke frisse logopepermunt voorzien van een gepersonaliseerde wikkel. Gewoon een heel leuk strooiartikel met logo en een frisse smaak. Bent u net als NSPOH op zoek naar strooisnoep of gepersonaliseerde bedrukte mints voor beurzen en of evenementen vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Softtouchpennen met logo voor Ten Cate

Bedrukte softtouchpennen @Ten Cate! Wij mochten Ten Cate weer voorzien van deze prachtige, stijlvolle softtouchpennen met logo bedrukking op de houder en clip. Deze softtouchgrip zorgt voor een optimale grip tijdens het schrijven. De softtouch houder geeft de pen tevens een unieke look & feel. Bent u net als Ten Cate ook op zoek naar bedrukte softtouchpennen met logo voor beurzen en of evenementen, vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Bedrukte waterflessen van Join The Pipe voor Flexkwaliteit

Duurzaam en design dat is waar de Join the Pipe waterflessen voor staan dat vindt ook Flexkwaliteit! Wij mogen Flexkwaliteit voorzien van deze originele bedrukte waterflessen met logo bedrukking. AtmR Gifts & Estinea zorg verzorgen voor Flexkwaliteit het verpakken als cadeautje! Tevens zullen wij zorg dragen voor de verzending en logistiek. Een mooie voorbeeld van samenwerking en ontzorgen met een prachtig resultaat! Bent u net zoals Flexkwaliteit ook op zoek naar een duurzaam geschenk met een boodschap? Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

 

Levering van de eerste 100% R-PET waterflesjes zijn een feit!

Sinds kort is het technisch mogelijk om PET flesjes te vervaardigen van 100% gerecycled materiaal! Ten Cate twijfelde geen moment en ze hebben meteen de waterflesjes van 100% R-PET besteld. De 0,33 liter bedrukte R-PET fles voldoet aan alle kwaliteitseisen die aan levensmiddelen verpakkingen gesteld worden en is tevens ook nauwelijks te onderscheiden van nieuw PET materiaal. Mooi van Ten Cate dat ze hun duurzaamheidambitie kracht bij zetten ook in promotieartikelen! Wilt u net als Ten Cate straks 100% R-PET flesjes water met logo voor beurzen en of evenementen? Vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

Ook voor duurzaamheid en Fairtrade producten bent u  bijAtmr Gifts aan het juiste adres! In opdracht van Gemeente Zevenaar levert AtmR Gifts deze mooie bedrukte katoenen Fairtrade rugtassen met logo. De bedrukking van het logo is voorzien van een 100% GOTS inkt. GOTS staat voor “Global Organic Textile Standard”. Zowel de rugtas als de toegepaste inkt voor de bedrukking voldoet aan dit keurmerk. De tas blijft door het gebruik van de 100% GOTS inkt ook gecertificeerd. Daarnaast geeft de inkt een prachtig resultaat met een zeer hoge wasechtheid. Bent u net als Gemeente Zevenaar ook op zoek naar mooie bedrukte Fairtrade rugtassen, vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte voor bedrukte tassen!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44 

 

 

 

 
 

In opdracht van Ten Cate leveren wij voor diverse internationale activiteiten en beurzen deze typische heerlijke Nederlandse lekkernij! De verse stroopwafels zijn verpakt in een mooi gepersonaliseerd bedrukt blik. Onze ontwerpstudio / vormgever maakte tevens het nieuwe ontwerp voor het unieke blik. Het bedrukte blik stroopwafels heeft zo een unieke Ten Cate uitstraling en het design is voorzien van een fraai Hollands tintje! Bent u net als Ten Cate ook op zoek naar bedrukte blikken stroopwafels met logo voor beurzen en of evenementen, vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

In opdracht van “National Instruments” leveren wij voor diverse beurzen en activiteiten in Europa deze heerlijke frisse logopepermunt voorzien van een gepersonaliseerde wikkel. Wij zorgen voor opslag en verzending naar alle locaties zowel in Nederland als de vestigingen van Nl in Europa. Bent u net als National Instruments ook op zoek naar gepersonaliseerde bedrukte mints voor beurzen en of evenementen vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte!

 

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44

 

 

AtmR Gifts levert in opdracht van Papendal voor het Get Framed festival #OpPapendal onder andere deze mooie sportbidons voorzien van logo. Bent u net als Papendal ook op zoek naar lekvrije, bedrukte sportbidons?

Vraag ons om een vrijblijvende offerte:

E: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0) 481 36 65 44

https://papendal.nl/nieuws/framed-festival-2019/

 

 

 

 

Nieuw! Bedrukte waterflesjes van 100% gerecycled PET nu bij AtmR Gifts verkrijgbaar!
 

De duurzaamheiddiscussie gaat ook aan AtmR Gifts niet voorbij. PET is 100% recyclebaar maar het was tot nu toe een uitdaging om gerecycled materiaal te gebruiken voor de vervaardiging van transparante flessen. Daarom bestonden in het verleden bedrukte R-PET flesjes maar voor een beperkt deel uit gerecycled materiaal. Sinds kort is het technisch mogelijk om PET flesjes te vervaardigen van 100% gerecycled materiaal dat niet alleen voldoet aan de kwaliteitseisen die aan levensmiddelen verpakkingen gesteld worden, maar dat ook nauwelijks te onderscheiden is van nieuw PET materiaal. Aangezien de Co2 uitstoot met 70-80% verminderd wordt door gebruik te maken van 100% R-PET, hebben wij besloten ons assortiment bedrukte waterflesjes, te beginnen bij de 330ml fles, te vervangen door 100% R-PET. Om onze duurzaamheidambitie kracht bij te zetten, zullen wij de meerprijs voor de 100% R-PET flessen volledig voor onze rekening nemen. De huidige prijzen blijven dus gewoon geldig! Bent u ook op zoek naar 100% R-PET flesjes of logowater flesjes? Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op! 

 

E: info@atmrgifts.nl  T: + 31 (0) 481 36 65 44

 

 

 

 

 

In opdracht van Hezelburcht levert AtmR Gifts deze mooie bedrukte Prodir pennen met logo en beeldmerk op verschillende posities. De URL bedrukking is ook nog heel fraai op de zijkant naast de clip bedrukt. Bent u net zoals Hezelburcht op zoek naar goede merkpennen met logobedrukking op verschillende en meerdere posities? Mail ons en wij maken een vrijblijvend offerte voorstel

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44   

check ook https://www.hezelburcht.com/

 

 

 

Bouw en onderhoudsbedrijf BUME wilde graag mooie, kwalitatief goede caps voorzien van een logoborduring. AtmR Gifts maakte voor Bouwbedrijf BUME een leuk voorstel en een bijpassend ontwerp en leverden deze caps met geborduurd logo. Bent u net als BUME bouw en onderhoud ook op zoek naar mooie gepersonaliseerde logo caps / of logopetjes voor uw activiteiten, vraag ons dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Mail ons en wij maken een vrijblijvende offerte voor logo caps!

E: info@atmrgifts.nl of T: +31 (0) 481 36 65 44  

 

 

 

“Acconavm” altijd dichtbij.