Prijs

t/m

Kleur

Nekwarmers met logo

Wilt u een nekwarmer met uw logo erop? Bij AtmR Gifts hebben wij heerlijk warme col sjaals voor uw nek en hoofd. Laat de nekwarmer bedrukken met het logo van uw bedrijf, een boodschap of een naam. Een uniek en handig relatiegeschenk.

Nekwarmer

De nekwarmer is er in verschillende lengtes en uitvoeringen. Wij hebben korte en lange nekwarmers die u over het hoofd heen kunt trekken, col sjaals met ritssluiting of koordsluiting en wij hebben nekwarmers van verschillende materialen. De nekwarmers gemaakt van fleece en polyester zijn zeer populair.  De col sjaal wordt in de winter het meeste gedragen tijdens het sporten of wandelen in de buitenlucht. De nekwarmers zijn gemakkelijk mee te nemen in een kleine tas of zak. Een col sjaal is niet alleen te gebruiken als sjaal om uw nek. U kunt de nekwarmer ook gebruiken als muts, bandana of om uw arm.

Nekwarmer met logo

Laat uw nekwarmer gemakkelijk bedrukken met uw logo, naam of boodschap. U kiest zelf de kleur en u kunt de nekwarmers geheel personaliseren. De nekwarmer is een perfect multifunctioneel promotiegeschenk. De sjaal houdt u warm en maakt tegelijker tijd reclame voor uw bedrijf. De nekwarmer is ook een leuke weggever voorop beurzen of aan uw medewerkers en relaties. Naast nekwarmers heeft AtmR Gifts genoeg andere promotionele artikelen beschikbaar, waar u uw logo op kunt laten zetten. Bekijk onze bandana’s, fleece mutsen, sjaals en handschoenen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20