Prijs

t/m

KleurNagelverzorging met logo

Ook kunt u bij AtmR Gifts uw nagelverzorging laten bedrukken. Nagelverzorging met bedrukking is een leuke en persoonlijke manier om nagelverzorgingsproducten te personaliseren.  Het toevoegen van een logo, tekst of afbeelding naar keuze maakt deze producten uniek en geschikt als relatiegeschenk, promotieartikel of cadeau.

Nagelverzorging

Nagelverzorging is het proces van het verzorgen van de nagels van handen en voeten om ze er gezond en netjes uit te laten zien. Gezonde en mooie nagels dragen bij aan een goede uitstraling en zelfvertrouwen. Atmr biedt manicuresets aan voor de optimale nagelverzorging. Een manicure set is een verzameling van gereedschappen die worden gebruikt voor het verzorgen van de nagels en handen. Een typische manicure set bevat tools zoals een nagelknipper, nagelvijl, nagelschaartje, nagelriem duwer, nagelborstel, en nagelpolijstblok. Sommige sets bevatten ook een pincet en een nagellakremover. Het gebruik van een manicure set is handig omdat het alle benodigde tools in één pakket biedt en het gemakkelijk maakt om je nagels en handen thuis te verzorgen. Een manicure set is ook handig voor op reis, omdat je de gereedschappen compact en georganiseerd kunt opbergen in een reiskoffer.

Nagelverzorging met logo

Nagelverzorging met bedrukking is een leuke manier om nagelverzorgingsproducten zoals nagelvijlen, nagellakflesjes, nagelriemolie en nagelriemduwers te personaliseren. Door het toevoegen van een logo, tekst of afbeelding naar keuze, kunt u deze producten uniek maken en personaliseren als relatiegeschenk, promotieartikel of als cadeau. Er zijn veel opties voor het bedrukken van nagelverzorgingsproducten, waaronder zeefdrukken, digitale druk en tampondrukken. Het toevoegen van een persoonlijke touch aan nagelverzorgingsproducten maakt ze niet alleen uniek, maar ook functioneel en handig in gebruik voor persoonlijke verzorging en hygiëne.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20