Geen filteropties mogelijk

Mix van koffie en thee

Geef een van onze originele koffie en thee cadeaupakketten aan uw medewerkers of relaties. De koffie en theepakketten van AtmR Gifts zijn met zorg samengesteld en bevatten de beste kwaliteit koffie en thee.

Onze koffie en theepakketten zitten vol met mooie producten. De pakketten zijn ideaal voor uw medewerkers en relaties met een gezin. Of ze nou liever koffie of thee drinken, met dit pakket maakt u iedereen blij. U krijgt geen standaard koffie en thee, maar koffie en thee uit een verrassende Brewer. De Coffee Brewer heeft de beste kwaliteit vers gemalen koffie. De unieke smaak en aroma komt vrij wanneer u warm water op de koffie giet. De tea brewer heeft de beste kwaliteit thee van grove blaadjes, kruiden en fruit. Beleef de intense aroma en proef de natuurlijke smaak. Ook zit er in de pakketten een snack van chocolade.

Bezorging en verpakking

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44