Prijs

t/m

Kleur
Mini ballen met logo

Wilt u uw logo terug zien op een mini bal? Bij AtmR Gifts laat u gemakkelijk het logo van uw bedrijf drukken op een mini bal om uw bedrijf te promoten. Schenk een bedrukte mini bal aan uw relaties en medewerkers. Een origineel cadeau voor het hele gezin.

Miniballen

De miniballen zijn geschikt om mee te voetballen of om mee over te gooien bij het water. Door het kleine formaat is de mini bal ideaal voor de kleine voetballertjes om lekker buiten mee te spelen. De bal zal minder hard aankomen bij de kleine kinderen. De mini bal is geschikt om te gebruiken door iedereen. Ook voor de volwassen voetballers die een keer met een kleine voetbal willen spelen als uitdaging is de mini bal een leuk geschenk. De mini bal is ook een leuke weggever voor op beurzen of sportevenementen.

Miniballen met logo

Deel de ballen met uw logo uit en promoot uw bedrijf. Bij ons kunt u gemakkelijk een logo, naam, of boodschap op de mini ballen laten drukken. Ook is het een leuk cadeau tijdens een seizoenafsluiting of een belangrijke wedstrijd. Zij zullen de herinnering nooit vergeten. Schenk de mini ballen ook aan uw relaties en medewerkers. Zij zullen er urenlang plezier aan beleven en uw naam zal constant in beeld zijn. U verrast zowel jonge als oude voetballiefhebbers met dit onvergetelijke geschenk.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20