Prijs

t/m

Kleur

Meetlinten met logo personaliseren

Bent u op zoek naar snel en handig gereedschap? Ontdek het meetlint van AtmR Gifts! Personaliseer het met uw bedrijfslogo of slogan voor effectieve promotie. Een meetlint, met of zonder bedrukking, blijft een populair en bruikbaar geschenk dat altijd van pas komt. 

Ons assortiment meetlinten

Een meetlint is een handig en veelzijdig meetinstrument dat in veel bedrijven wordt gebruikt. Het bestaat uit een flexibele liniaal. Meetlinten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Door het meetlint uit te rollen, kunt u gemakkelijk lengtes, omtrekken en afstanden opmeten. De voordelen van een meetlint zijn de draagbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Of u nu in de bouw, aan het klussen bent of gewoon thuis aan het meten bent, een meetlint is altijd handig om bij u te hebben.

Personaliseer meetlinten met bedrukking

Het bedrukken van meetlinten is een effectieve manier om uw merk of boodschap te promoten. Door uw logo, slogan of ontwerp te laten bedrukken op een meetlint, creëert u een praktisch promotiemiddel met blijvende zichtbaarheid. Elke keer als iemand het meetlint gebruikt, wordt uw bedrijf of organisatie onder de aandacht gebracht. Er zijn verschillende druktechnieken beschikbaar om uw meetlint te personaliseren. Door te kiezen voor een opvallende kleur of een bijzonder ontwerp, maakt u het bedrukte meetlint nog persoonlijker. 

Ons assortiment gereedschap

Naast bedrukte meetlinten bieden wij een breed assortiment aan gereedschap zoals, multitools, zaklampen, rolmaten en duimstokken. Ook deze artikelen kunt u personaliseren, als relatiegeschenk of promotiemiddel, door uw logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp te bedrukken op het door u gekozen product. Of u nu op zoek bent voor een relatiegeschenk voor uw medewerkers of relatie, u kunt ze ook gebruiken als promotie materiaal gebruiken. 

Wij helpen u graag verder met het beanwtoorden van uw vragen of u te helpen bij het vinden van een geschenk dat past bij u en uw bedrijf.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20