Prijs

t/m

KleurLippenbalsem sticks met logo

Lippenbalsem sticks zijn cosmetische producten die de lippen hydrateren, beschermen en verzachten. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, cacaoboter, sheaboter en kokosolie. Lippenbalsem sticks kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo of -naam en worden gebruikt als promotieartikel om uw merk te promoten. Bestel uw favoriete lippenbalsem stick bij AtmR Gifts!

Lippenbalsem sticks

Een lippenbalsem stick is een cosmetisch product dat wordt gebruikt om de lippen te hydrateren, beschermen en verzachten. Het is vooral handig bij koud en droog weer, evenals tijdens de zomermaanden wanneer de zon de lippen kan uitdrogen. Lippenbalsem sticks zijn meestal gemaakt van ingrediënten zoals bijenwas, cacaoboter, sheaboter, kokosolie en vitamine E, die helpen om de lippen te hydrateren en te beschermen. Lippenbalsem sticks kunnen worden verkocht als individuele producten, maar kunnen ook worden opgenomen in geschenksets met andere verzorgingsproducten, zoals zonnebrandcrème, aftersun en handcrème. Zo'n geschenkset kan een leuk cadeau zijn voor klanten, werknemers en potentiële klanten.

Lippenbalsem stick met bedrukking

Lippenbalsem sticks zijn er in verschillende smaken en kleuren en kunnen ook worden bedrukt met een bedrijfslogo of -naam om te worden gebruikt als promotieartikel. Dit kan een effectieve manier zijn om uw merk te promoten, vooral als u zich richt op de verzorging van de lippen of op activiteiten in de buitenlucht. Lippenbalsem sticks met bedrukking kunnen worden uitgedeeld tijdens evenementen, beurzen, conferenties en andere gelegenheden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20