Prijs

t/m

Kleur

Lippenbalsem potje met logo

Lippenbalsem in potjes is een cosmetisch product dat wordt gebruikt om de lippen te hydrateren, beschermen en verzachten. Door het bedrukken van het potje met uw bedrijfslogo of -naam kan het gebruikt worden als promotieartikel om uw merk te promoten. U kunt uw gewenste lippenbalsem bestellen bij AtmR Gifts!

Lippenbalsem potje 
 
Lippenbalsem in potjes is een cosmetisch product dat wordt gebruikt om de lippen te hydrateren, beschermen en verzachten. Het wordt geleverd in een klein potje met een draaideksel en kan worden aangebracht met de vingertop of een lippenkwastje. Lippenbalsem in potjes heeft meestal een rijkere textuur dan lippenbalsem sticks en kan worden gemaakt van ingrediënten zoals bijenwas, sheaboter, kokosolie, vitamine E en essentiële oliën. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de lippen zacht en gehydrateerd blijven, zelfs in koude en droge omstandigheden. 
 
Lippenbalsem potje met bedrukking
 
Lippenbalsem in potjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kan ook worden bedrukt met een bedrijfslogo of -naam om te worden gebruikt als promotieartikel. Dit kan een effectieve manier zijn om uw merk te promoten, vooral als u zich richt op de verzorging van de lippen. Lippenbalsem in potjes met bedrukking kan worden uitgedeeld tijdens evenementen, beurzen, conferenties en andere gelegenheden. Ze kunnen ook worden opgenomen in geschenksets met andere verzorgingsproducten, zoals zonnebrandcrème en aftersun, als onderdeel van uw bedrijfsgeschenken.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20