Prijs

t/m

Kleur


Kurk flessen met logo

Kurk flessen zijn milieuvriendelijke en stylvolle drinkoplossingen. Gemaakt van 100% natuurlijk kurk, verantwoord en sterk. Personaliseerbaar met logo of tekst. Geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. Bestel uw kurk fles bij AtmR Gifts

Kurk flessen met bedrukking
 
Kurk flessen zijn een populaire en milieuvriendelijke oplossing voor drinkbehoeften onderweg. Gemaakt van 100% natuurlijk kurk, zijn ze sterk, duurzaam en verantwoord voor het milieu. De flessen zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen en kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo, tekst of slogan. Dit maakt hen een perfecte oplossing als relatiegeschenk of promotiemiddel.
 
Kurk flessen als geschenk
 
Kurk flessen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch. Ze houden dranken op temperatuur en zijn vrij van BPA en andere schadelijke stoffen, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor u en uw omgeving. Bovendien zijn ze licht en makkelijk mee te nemen, waardoor u altijd uw favoriete drank bij de hand heeft. Of u nu op zoek bent naar een verantwoorde oplossing voor uw drinkbehoeften of een origineel cadeau wilt geven aan uw medewerkers of klanten, kurk flessen zijn een uitstekende keuze. Ze bieden een bijdrage aan een duurzamere toekomst en zorgen ervoor dat u en uw omgeving stijlvol en gezond drinken.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20