Kleur


Kurk boekjes met logo

Notitieboekjes met kurk zijn erg populair voor het opschrijven van notities en taken. Ze hebben een unieke uitstraling en zijn geschikt als relatiegeschenk met uw eigen logo of tekst. Bestel nu kurk notitieboekjes bij AtmR Gifts.

Kurk notitesboekjes
 
Kurk notitieboekjes zijn milieuvriendelijke alternatieven voor reguliere notitieboekjes gemaakt van papier. Ze zijn gemaakt van kurk, een duurzame grondstof die afkomstig is van de schors van corkbomen en die na verzamelen opnieuw groeit. Kurk notitieboekjes zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook functioneel en stijlvol. Het kurk materiaal is water- en vlekbestendig, waardoor uw notities niet beschadigd raken. Bovendien heeft het een natuurlijke grip, waardoor het makkelijker vast blijft zitten. In tegenstelling tot reguliere notitieboekjes die na gebruik weggegooid worden, kunnen kurk notitieboekjes hergebruikt worden. Het materiaal is zeer duurzaam en kan jaren meegaan, waardoor u minder snel nieuwe notitieboekjes hoeft aan te schaffen.
 
Kurk notitieboekjes als geschenk
 
Kurk notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol cadeau of een praktisch notitieboek voor dagelijks gebruik, er is altijd een kurk notitieboek dat aan uw wensen voldoet. Kurk notitieboekjes bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor het nemen van notities en het opbergen van informatie. Door hun milieuvriendelijke en duurzame eigenschappen, zijn ze een verantwoorde keuze voor degenen die bewust bezig zijn met het beschermen van onze planeet. Kurk notitieboekjes zijn het perfecte relatie geschenk om te geven aan je relaties of klanten. Bestel nu uw kurk notitieboekjes bij AtmR Gifts. AtmR Gifts biedt overigens ook nog andere kurk producten aan zoals kurk pennen, kurk tassen en kurk bekers.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20