Kleur

Kurk bekers met logo

Kurk bekers zijn een milieuvriendelijke en duurzame vervanging voor wegwerpbekers. Kurk bekers zijn gemaakt van natuurlijk kurk, sterk en water- en vlekbestendig. Kurk bekers kunnen keer op keer gebruikt worden, zijn stijlvol, praktisch en helpen bij het beschermen van het milieu door afval te verminderen. Ook kunt u de bekers laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp. Bestel nu duurzame kurk bekers bij AtmR Gifts!

Kurk bekers als duurzaam geschenk
 
Kurk bekers zijn milieuvriendelijke alternatieven voor wegwerpbekers. Kurk bekers zijn gemaakt van natuurlijk kurk, een duurzaam en hernieuwbaar materiaal. Kurk is sterk, water- en vlekbestendig en zorgt voor een natuurlijke grip. Met kurk bekers kunt u helpen om afval te verminderen en het milieu te beschermen. In tegenstelling tot wegwerpbekers, kunnen kurk bekers keer op keer gebruikt worden en gaan ze jaren mee. Hierdoor hoeft u minder snel nieuwe bekers aan te schaffen en kunt u een steentje bijdragen aan een groenere wereld.
 
Kurk bekers met bedrukking
 
Kurk bekers zijn ook stijlvol en handig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Bovendien kun je ze gemakkelijk meenemen naar buiten, naar het werk of op reis. Kurk bekers zijn een verantwoorde keuze voor degenen die bewust bezig zijn met het beschermen van onze planeet. Door hun milieuvriendelijke en duurzame eigenschappen, bieden ze een praktische en stijlvolle oplossing voor het nuttigen van dranken onderweg. De kurk bekers kunnen bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp. Bestel nu kurk bekers bij AtmR Gifts. Ook bied AtmR Gifts ander duurzame kurk producten aan zoals kurk boekjes, kurk tassen en kurk keycords.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20