Prijs

t/m

Koffiepakketten

Bent u dol op koffie? AtmR Gifts heeft een aantal mooie koffiepakketten samengesteld. Geef dit pakket aan uw hardwerkende medewerkers of aan uw relaties. Bekijk ons assortiment en kies uw favoriet.

Onze unieke koffiepakketten bevatten de beste kwaliteit koffie. De koffie die u krijgt in dit pakket is niet standaard, maar verpakt in een Coffee Brewer. De Coffee Brewer heeft de beste kwaliteit vers gemalen koffie. De unieke smaak en aroma komen vrij wanneer u warm water direct op de koffie giet. Proef en beleef deze heerlijke koffie. Uw medewerkers en relaties zullen blij verrast worden met een origineel koffie cadeaupakket. In enkele pakketten zit niet alleen koffie, maar ook een snack meestal in de vorm van chocolade. Ook zullen enkele pakketten een drinkbeker of fles bevatten. Een handig product voor onderweg, waar u het logo van uw bedrijf op kunt laten drukken. Laat uw medewerkers en relaties gezellig samen met hun vrienden en familie genieten van deze goede kwaliteit koffie.

Bezorging en verpakking

Wil je jouw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor jou. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44