Prijs

t/m

Kleur
Koeltassen met logo

Op zoek naar een ideaal geschenk voor jong en oud? Bij AtmR Gifts hebben wij de koeltassen voor u. Neem uw favoriete drankje gekoeld mee naar het strand. Laat de koeltas bedrukken met het logo of de slogan van uw bedrijf en promoot tegelijkertijd uw onderneming.

Koeltas als relatiegeschenk 

Een koeltas met bedrukking is het ideale geschenk voor elke doelgroep. Of u nou naar het strand gaat of gaat picknicken in het park. Een koeltas is een onmisbaar hulpmiddel. AtmR Gifts heeft veel verschillende soorten koeltassen. U kunt onder anderen kiezen uit draagtassen of rugzakken van polyester, non woven, katoen of jute materiaal.

Ook hebben wij tassen in verschillende maten. Zo hebben wij koeltassen voor 6 blikjes, 24 blikjes, maar ook koeltassen voor 50 blikjes en snacks. U heeft veel keuze in ons uitgebreide assortiment. De koeltassen zijn in veel vrolijke kleuren te verkrijgen. Laat de koeltassen bedrukken met het logo, een naam, een slogan of een reclame boodschap van uw onderneming. Een bedrukte koeltas komt altijd van pas.

U kunt de koeltas gebruiken om gekoelde of bevroren etenswaren te vervoeren uit de supermarkt. De koeltas zorgt er ook voor dat uw fles water koud blijft tijdens het fietsen of wandelen. U hoeft geen genoegen meer te nemen met een fles warm water in uw rugzak aan het einde van een sportactiviteit. De bedrukte koeltassen kunnen het hele jaar door gebruikt worden, maar zijn het meest geliefd in de zomer.

Als de koeltas wordt meegenomen naar het strand of een park, zal uw logo bij veel mensen op openbare plekken onder de aandacht komen. Doordat de mensen uw logo zien, kunt u ze kennis laten maken met uw bedrijf. De ontvanger van de koeltas maakt reclame voor uw bedrijf. Een koeltas met logo is een zeer geschikte weggever om uit te delen op een beurs of evenement. Uw bedrijf krijgt daardoor meer bekendheid onder grote groepen mensen. Door het bedrukken van koeltassen met een reclame boodschap, kunt u bijvoorbeeld marketing acties ondersteunen en meer mensen naar uw website trekken. Laat koeltassen bedrukken en deel ze uit. U geeft uw klanten, relaties en medewerkers een mooi geschenk, terwijl zij uw onderneming promoten. Uw relaties zullen een bedrukte koeltas zeker waarderen. Zo houdt het koeltasje met logo de lunch altijd koel en vers. Het is een leuk en praktisch geschenk dat vaak gebruikt zal worden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20